Άνθιμος Ανανιάδης: οργή για τη gay ταινία

Tι δήλωσε η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη για τη συμμετοχή του σε gay ταινία;

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή Μελέτησε Το και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα όσα είπαν για τον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ.

anthimos-ananiadis-gay«Δεν νομίζω ότι υπήρξε καλλιτέχνης που να κάνει κάποια πράγματα και να μην ακουστεί κάποια υπερβολή ή κάτι άλλο. Αντί να εστιάσουμε στο ότι υπάρχουν Έλληνες που ταλαιπωρούνται πολύ για να κάνουν κάτι στο εξωτερικό, μέσα από σκληρή δουλειά, πολλές οντισιόν και αντί να επιβραβεύσουμε κάποια πράγματα, κάνουμε σχόλια», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, δηλώνοντας περήφανη για τον γιο της.

Μάλιστα, επισήμανε ότι ο Ανανιάδης έχει εμφανιστεί γυμνός στο παρελθόν, στην παράσταση «Η Σαραντάρα Και Ο Πρωτάρης», ενώ στη gay ταινία δεν κάνει κάποια πράξη!

Αποκάλυψε ακόμη ποια ήταν η αντίδραση του γιου της, όταν του μετέφερε τα ειρωνικά σχόλια που γίνονται για τη συμμετοχή του στη gay ταινία. Όπως είπε, δε δίνει σημασία και δεν τον ενδιαφέρουν τα «πυρά» που δέχεται, αφού πρόκειται απλά για ένα ρόλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.