Ευθύμης Γιαννουσάκης: το άγνωστο παρελθόν του εφοπλιστή με την ηρωΐνη

Ποιο το άγνωστο παρελθόν του συλληφθέντος -για ηρωΐνη– εφοπλιστή, Ευθύμη Γιαννουσάκη;

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη σύλληψη του εφοπλιστή με την ηρωΐνη, Ευθύμη Γιαννουσάκη, ενώ μετά τις αποκαλύψεις έχουν βγει στο φως διάφορες εκφάνσεις της ζωής αλλά και της οικονομικής του πορείας.

Ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, φέρεται ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς και από το 2012 της ναυτιλιακής εταιρείας G-Tankers Petroleum FZE με έδρα την πόλη Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ -όπως παρουσιάζει και το ΒΗΜΑ- εμφανίζεται ως ο «οργανωτής» του μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής περίπου ενός τόνου ηρωίνης, ποσότητα η οποία αποκαλύφθηκε προ τριών ημερών από Λιμενικό, ΣΔΟΕ ύστερα από πληροφορίες της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Ο 40χρονος Ευθύμης Γιαννουσάκης, είναι γιος του Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου, ο οποίος σε ηλικία 63 χρόνων γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν 26χρονο μέσα στο μπαρ του στoυς Αμπελόκηπους τον Μάρτιο του 2009.

Ο Ευθύμης Γιαννουσάκης άνοιξε το κύριο μπαρ του στα βόρεια προάστια το 2004 και συνεταίρος του ήταν ένας 68χρονος, πρώην ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ του Κολωνακίου, που είχε εμφανισθεί και ως δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα αλλά τα “νυχτερινά ανοίγματα” δεν κράτησαν πολύ, καθώς το κέντρο έκλεισε λόγω συνεχόμενων παραβάσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «vima.gr» άνθρωποι του κοινωνικού περίγυρου του εφοπλιστή δηλώνουν “Ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, από τη στιγμή που έκλεισαν τα μαγαζιά του έψαχνε άλλους τρόπους για να έχει σημαντικά εισοδήματα. Διατηρούσε προσωπικές επαφές με τη γόνο επιχειρηματικής οικογένειας με είδη υγιεινής, ενώ απέκτησε επαφές με τη Μέση Ανατολή. Καθοριστικός στη ζωή του ήταν ο προ μερικών ετών θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα στο Κορωπί του 14χρονου γιου του (σ.σ. το άλλο παιδί του είναι κατηγορούμενο για την υπόθεση της ηρωίνης λόγω ορισμένων επιβαρυντικών SMS που εντοπίστηκαν από το κινητό του). Παράλληλα διατηρούσε επαφές με ορισμένους παράγοντες ΠΑΕ του κέντρου».

Η εταιρεία του G-Tankers Petroleum FZE φέρεται να συστάθηκε το 2012 με άδεια η οποία έληγε τον Αύγουστο του 2014. Είναι ωστόσο ενδεικτικό ότι σε καμιά από τις καταχωρίσεις της δεν εμφανίζει ούτε τηλέφωνο ούτε φαξ, αλλά μόνο ένα προσωπικό mail του «Ευθύμη Γιαννουσάκη».

Τέλος και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο συλληφθείς, Ευθύμης Γιαννουσάκης θα υποστηρίξει ότι η αποθήκευση του μισού τόνου ηρωίνης στο σπίτι του στην Φιλοθέη «έγινε εν αγνοία του»!

Διαβάστε πώς έστησε το καρτέλ ηρωΐνης ο Ευθύμης Γιανουσάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.