Ευθύμης Γιαννουσάκης: τι απάντησε ο εφοπλιστής για σύλληψη με ναρκωτικά-ηρωΐνη

Τι απάντησε ο εφοπλιστής για τη σύλληψη με ναρκωτικάηρωΐνη, Ευθύμης Γιαννουσάκης;

Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι 11 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο εφοπλιστής -όπως αναφέρει το koutipandoras.gr- Ευθύμης Γιαννουσάκης, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του άνω του ενός τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε σε δύο αποθήκες στην Αττική.

Σε βάρος και των συλληφθέντων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε ό, τι αφορά τη διάπραξη κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κι επιμέρους διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία.

Από πλευράς του και σύμφωνα με το koutipandoras.gr, ο εφοπλιστής, Ευθύμης Γιαννουσάκης φέρεται να είχε στήσει μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση με έδρα τη βίλα του στη Φιλοθέη, όπου ο ίδιος με τους Τούρκους συνεργάτες του έκρυβαν τις τεράστιες ποσότητες ηρωΐνης, πριν τα μεταφέρουν στο συσκευαστήριο στο Κορωπί για να διοχετευτούν στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη.

Ο Ευθύμης Γιαννουσάκης ανάφερε στις αρχές πως η επιχειρηματική του έδρα βρίσκεται στο Ντουμπάι, όπου φέρεται να έχει τέσσερα δεξαμενόπλοια, ενώ το σπίτι ανήκει στην πρώην σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, εκ των οποίων ο ένας -15 ετών- βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων, καθώς φέρεται να είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου στην οργάνωση.

Το εγκληματικό “ταξίδι” της ηρωΐνης ξεκινούσε οδικώς με νταλίκες, τοποθετημένη σε ειδικές τρύπες, περνούσε τα σύνορα με την Ελλάδα και στη συνέχεια κατέφτανε στη βίλα της Φιλοθέης, όπου βρέθηκαν κατά την επιχείρηση 500 κιλά της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας.

Στη συνέχεια τα μέλη της σπείρας -μαζί και ο Ευθύμης Γιαννουσάκης– μετέφεραν την ηρωΐνη με ειδικά βαν και πολυτελή τζιπ σε σάκους στο συσκευαστήριο το οποίο βρισκόταν στο Κορωπί κι από εκεί τα πακέτα έφευγαν για την Ευρώπη, με πιθανότερο προορισμό το Βέλγιο.

Σημειώνεται, πως ο Τούρκος «εγκέφαλος» της σπείρας, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Οι αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση τουλάχιστον άλλων δύο ατόμων, μεταξύ των οποίων και του αλβανού που λειτουργούσε ως σύνδεσμος με άλλες χώρες, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παράνομο τζόγο.

Διαβάστε ποιο το μήνυμα στο κινητό του γιου που “έκαψε” τον εφοπλιστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.