Μέμος Μπεγνής: το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Ποιο είναι το σοβαρό ατύχημα του γνωστού ηθοποιού Μέμου Μπεγνή που άλλαξε τη ζωή του και τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά;

Για τα μαθήματα που του έχει δώσει η ζωή του μέχρι σήμερα, αλλά και περιπέτεια που έζησε πριν επτά χρόνια, η οποία τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του, μίλησε σε συνένευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Like» ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής.

«Καταρχάς έπαψα να φοβάμαι τον θάνατο. Ο θάνατος είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Γιατί πας στο πραγματικό σου σπίτι. Αυτό που ζούμε εδώ πέρα δεν είναι η πραγματική ζωή, αλλά ένα προστάδιο, είπε ο Μέμος Μπεγνής στη συνέντευξη του.

Πριν από ένα μήνα, έχασα ακόμα μία καλή μου φίλη από καρκίνο. Κατάλαβα, λοιπόν, πως δεν αξίζει να αγχωνόμαστε για τίποτα, εκτός από την υγεία μας. Πριν από επτά χρόνια, είχε ένα πολύ σοβαρό στύχημα, το οποίο επίσης με έκανε να αναθεωρήσω πολλά στη ζωή μου. Έπεσα πάνω σε ένα βάζο και έκοψα όλο μου το χέρι, τένοντες, νεύρα, τα πάντα, συνέχισε ο Μέμος Μπεγνής.

Μάζευα από κάτω τα δάχτυλά μου. Χρειάστηκα πέντε ώρες χειρουργείο, νάρθηκα για δυο μήνες, με τα δάχτυλα μου να επανέρχονται ύστερα από έξι μήνες. Θυμάμαι πως το τελευταίο γυαλί μου μπήκε ψηλά στον τρικέφαλο. Θα μπορούσε να είχε μπει στον αυχένα και να είχα πεθάνει», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής.

Δείτε ποιος διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν ομοφυλόφιλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.