Μουντιάλ 2014: κίνηση ανθρωπιάς από ΕΠΟ, στέλνει τον μικρό Jay… Βραζιλία

Η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε στην έκκληση χιλιάδων Ελλήνων και στέλνει τον μικρό Jay… Βραζιλία.

Με μια άκρως συγκινητική κίνηση ανταποκρίθηκε η ΕΠΟ στην έκκληση χιλιάδων Ελλήνων, που θέλησαν να βοηθήσουν τον μικρό Jay να πάει στη Βραζιλία για να δει τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2014.

Αφορμή -εκτός από την αγάπη του Jay για τον Γιώργο Σαμαρά- στάθηκε η αφοπλιστική του αντίδραση με τη νίκη της Ελλάδας έναντι της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ 2014, καθώς ο μικρός φίλαθλος πανηγύριζε με την ψυχή του!

Ο μικρός Jay Beatty, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down, είναι φαν όχι μόνο της Σέλτικ αλλά κυρίως του Γιώργου Σαμαρά, τον οποίο και παρακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια, ενώ τον στηρίζει φανατικά και στο Μουντιάλ 2014.

Συγκεκριμένα, όταν ο μικρός Jay είδε τον Σαμαρά να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα έναντι της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ 2014, πραγματικά τρελάθηκε από την χαρά του, ενώ το βίντεο με τις αντιδράσεις του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Έκτοτε, πολύς κόσμος θέλησε να κάνει το όνειρο του Jay, πραγματικότητα, καθώς μέσω της σελίδας “Ο Jay πάει Μουντιάλ” ζήτησε από την ΕΠΟ, να μεριμνήσει, ώστε ο μικρός να βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή δίπλα στην Εθνική και τον Σαμαρά, στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα!

Η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις του κόσμου και κάλεσε τον μικρό Jay και την οικογένειά του στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2014, την Κυριακή, ενώ προσφέρθηκε να τους καλύψει όλα τα έξοδα!

Διαβάστε πώς οι Έλληνες έστειλαν τον Jay στη Βραζιλία και δείτε το συγκινητικό βίντεο με τον Γιώργο Σαμαρά και τον μικρό Jay.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.