Τάκης Ζαχαράτος: γιατί έκλαψε στην Ναταλία Γερμανού [video]

Γιατί έκλαψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην Ναταλία Γερμανού; Δείτε το βίντεο με τη συγκίνηση του Τάκη Ζαχαράτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για τη μητέρα του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Την μητέρα μου την έχασα το 2005. Της είχα τεράστια αδυναμία. Όλες αυτές τις ημέρες με έχει πιάσει ένα κλάμα… Εκεί που νόμιζα ότι κάπως έχει καταλαγιάσει δεν… Προχθές με είχε πιάσει και είχα τυλιχθεί σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι μου και έκλαιγα και σκεφτόμουν τι μου έλειπε. Με τη μαμά μου μοιάζουμε πάρα πολύ στα χέρια. Τα αγγίζω και πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι τα χέρια της. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ τα χεράκια και αυτός ο τέλειος διπλός ελληνικός καφές που μου έφτιαχνε… έναν απλό ελληνικό καφέ και να τη δω. Αυτό. Sorry…» σημείωσε και δάκρυσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Είναι πολύ νομίζω δύσκολο όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Δηλαδή αυτή την αγάπη της μάνας δεν μπορείς να την βρεις ούτε σε κάποιον έρωτα… ούτε πουθενά. Αυτή η πλάτη και η αγκαλιά που μπορούσες να χαλαρώσεις και να έχεις προστασία, δεν μπορεί να αντικατασταθεί» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στον πατέρα του λέγοντας πως στο χρόνο πάνω φοβόταν πως θα χάσει και τον πατέρα του. «Το μάθημα που πήρα από αυτόν τον άνθρωπο της επιβίωσης και του τρόπου που διαχειρίστηκε την έλλειψη αυτή ήταν σημαντικό…»

Δείτε το βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο να μιλά για τη μητέρα του:

https://www.youtube.com/watch?v=0b7Gw6jacSg

Δείτε πώς έλυσαν την παρεξήγηση τους ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μιμή Ντενίση αφού συναντήθηκαν σε πρεμιέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.