Ντενίση-Ζαχαράτος: πώς έλυσαν την παρεξήγηση τους [video]

Πώς έλυσαν την παρεξήγηση τους ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μιμή Ντενίση αφού συναντήθηκαν σε πρεμιέρα; Δείτε στο βίντεο πως έλυσαν την παρεξήγηση τους οι Ντενίση-Ζαχαράτος.

Στην πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και του Μίμη Πλέσσα συναντήθηκαν η Μιμή Ντενίση και ο Τάκης Ζαχαράτος που τον τελευταίο χρόνο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Ένα σχόλιο του γνωστού showman για τον πρώην σύζυγο της Μιμής Ντενίση, Σωτήρη Πολύζο είχε δημιουργήσει την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Μετά την παράσταση, ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στις κάμερες για την ηθοποιό λέγοντας: «Δεν έχουμε μιλήσει» και πρόσθεσε για την μεταξύ τους σχέση:

«Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Άμα έχεις χιούμορ σαν την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Βάνα Μπάρμπα δεν υπάρχει κανένα θέμα». Εκείνη τη στιγμή η Μιμή Ντενίση, πλησίασε προς το μέρος του Τάκη Ζαχαράτου τον αγκάλιασε και είπε στις κάμερες με ένα πλατύ χαμόγελο:

«Αγαπιόμαστε!» και τόνισε: «Ποτέ δεν τα χαλάσαμε! Μία φορά είχα τσαντιστεί με τον Ζαχαράτο, όταν είχε σχολιάσει την προσωπική μου ζωή» με τον γνωστό showman να συνεχίζει να την πειράζει «Αφού φόραγε πιο πολύ make up από εσένα» και την Μιμή Ντενίση να του λέει: «Σταμάτα!».

Δείτε στο βίντεο πως έλυσαν την παρεξήγηση τους Ντενίση-Ζαχαράτος:

Δείτε γιατί η Μιμή Ντενίση εγκατέλειψε την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.