Kαρτέλ ηρωίνης: τι κατέθεσε η Τίνα Σταματιάδη

Τι κατέθεσε η Τίνα Σταματιάδη για την υπόθεση με την ηρωίνη;

Προφυλακιστέα κρίθηκαν άλλα τρία μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE», που μετέφερε την ποσότητα των 2 τόνων και 120 κιλών ηρωίνης στη χώρα μας.

Ειδικότερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 32χρονος Έλληνας, ο 47 Ιρανός και ο Ινδός-μέλος του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου.

Την Τετάρτη το πρωί, κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά ο Έλληνας οδηγός που κατηγορείται ότι μετέφερε στο εγκαταλελειμμένο ορνιθοτροφείο στο Κορωπί, τα 986 κιλά ηρωίνης που βρήκαν οι λιμενικοί τα ξημερώματα της Κυριακής. Η απολογία του ήταν πολύωρη και φέρεται να ισχυρίσθηκε ότι γνώριζε τον εφοπλιστή γιατί παλαιότερα είχε κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του.

Ο οδηγός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την ηρωίνη, ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα και ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση οφείλεται καθαρά σε τυχαία περιστατικά.

Στον ανακριτή απολογήθηκε και ο Ιρανός συνοδός του φορτίου, ο οποίος φέρεται να έχει ισχυριστεί στους λιμενικούς ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να κάνει όποια δουλειά βρει για να συντηρήσει την οικογένειά του και ακόμη ότι η αμοιβή του ήταν 1.500 ευρώ.

Το Star αποκαλύπτει όσα φέρεται να έχει ισχυριστεί η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή, Τίνα Σταματιάδη η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια της βίλας στη Φιλοθέη, στην αποθήκη της οποίας μισός τόνος ηρωίνης.

Η Τίνα Σταματιάδη φέρεται να αρνήθηκε ότι γνώριζε για τα ναρκωτικά και να αναφέρθηκε στο θάνατο του μεγάλου της γιου σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως είπε, μετά τον θάνατο του γιου της, πήγαινε καθημερινά στο νεκροταφείο της Κηφισιάς, στον τάφο του. Μάλιστα επισκεπτόταν διάφορα μοναστήρια προς τιμή της μνήμης του, ενώ όπως ισχυρίστηκε από τότε που έχασε το γιο της έχει καταρρεύσει και καθημερινά κάνει χρήση ηρεμιστικών φαρμάκων για να ανταπεξέλθει.

Όσο για τον Αλβανό κατηγορούμενο φέρεται να είπε ότι είχε πολύ καλή σχέση με τους δύο γιους της και ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς της. Τόνισε πάλι ότι εκπροσωπούσε ένα κομμάτι του αδικοχαμένου γιου της και ότι του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ώστε να έχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του σπιτιού, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Το πρωί της Τετάρτης στην Ελευσίνα, άρχισε επίσης και η απάντληση των καυσίμων και του νερού από τις δεξαμενές του πλοίου για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κρύπτες. Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί η εκπρόσωπος της εταιρείας του Noor One και τα μέλη του πληρώματος.

Διαβάστε ποια η πάμπλουτη πρώην σύζυγος του Γιαννουσάκη, Τίνα Σταματιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.