Τζίνα Μοσχολιού: τι απαντά η “γυναίκα” του Μπογδάνου [φωτο]

Τι απαντά η φερόμενη ως σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού;

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες, που κάνει λόγο ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Τζίνα Μοσχολιού. Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, που αναφέρει πως ο δημοσιογράφος επέλεξε να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με την σύντροφό του σε μια τελετή, που γνώριζαν μόνο άνθρωποι από το πολύ κοντινό τους περιβάλλον.

tzina-moscholiou-mpogdanos«Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα την ευχαρίστηση της μίας βραδιάς. Όταν όμως γνωρίζεις το άλλο σου μισό, αλλάζεις. Κοντά στον γάμο δεν είχα φτάσει ποτέ. Αγαπώ όμως πολύ ένα κορίτσι, το οποίο γνωρίζω χρόνια, αλλά συναντηθήκαμε ερωτικά πρόσφατα. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της», είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο περιοδικό Εγώ weekly ο ίδιος.

Από την άλλη, η Τζίνα Μοσχολιού, η οποία είναι κι εκείνη δημοσιογράφος και εργάζεται αυτήν την περίοδο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 δίνει τη δική της απάντηση στα όσα λέγονται. «Και κουτσομπόληδες και ηλίθιοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πυροδοτώντας σχόλια φίλων της και παράλληλα, αφήνοντας ερωτηματικά για το τι τελικά ισχύει.

Όπως και να έχει, το τι συμβαίνει τελικά, θα μαθευτεί, αφού ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων των media, που δεν έχουν μάθει να… κρύβονται.

Διαβάστε ποια παντρεύτηκε μυστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.