Έξαλλη η Αμαλία Μουτούση: τι απάντησε η κόρη της Γαληνέα για εμπλοκή στη λίστα Λαγκάρντ

Τι απάντησε η Αμαλία Μουτούση για όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ;

Τη δική της απάντηση έδωσε η κόρη της Νόνικας Γαληνέα, Αμαλία Μουτούση για την εμπλοκή του ονόματος της στην πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως ανέφερε στη Real η Αμαλία Μουτούση «Δεν είχα λόγο να ανακατευτώ με όλο αυτό το κουτσομπολιό. Χαίρομαι, όμως που τώρα μου δινεται η ευκαιρία να πω ότι το όνομα μου βρέθηκε τελείως τυχαία στη λίστα Λαγκάρντ, γιατί είχα έναν λογαριασμό που είχε ανοίξει η γιαγιά μου ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, όπου δεν είχαν μπει ποτέ λεφτά. Αλλά θα μπορούσα να έχω και να είμαι απολύτως νόμιμη ως προς αυτό».

«Μεγάλωσα σε μια ευκατάστατη οικογένεια, σε ένα μεγαλοαστικό σπίτι, όμως της «παλιάς σχολής», με την έννοια του «νοικοκυριού. Η μητέρα μας, Νόνικα Γαληνέα ήταν πολύ αυστηρή μαζί μας ως προς το θέμα των χρημάτων. Η συνεισφορά στο σπίτι και η δουλειά ήταν όρος της από τη στιγμή που πάτησα τα 18 και πήγα να σπουδάσω. Άλλωστε, και η ίδια αυτόν τον δρόμο διάλεξε να ακολουθήσει. Ένας άνθρωπος που ερωτεύεται την τέχνη, εκ των πραγμάτων και ερήμην του, ξεπερνάει την «τάξη» του. Κάνω μία δουλειά αναρχική. Δεν μπορείς να είσαι μεγαλοαστός ούτε μικροαστός αν θες να είσαι καλλιτέχνης» συμπλήρωσε η Αμαλία Μουτούση.

Διαβάστε τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.