Mαρία Καβογιάννη: στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Τι ατύχημα είχε η Μαρία Κακαβογιάννη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο;

Ατύχημα κατά τη διάρκεια των προβών της “Λυσιστράτης” είχε η Μαρία Καβογιάννη, μία ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης.

Η Μαρία Κακαβογιάννη παραπάτησε χθες –Τετάρτη- έπεσε και έσπασε το χέρι της σε δύο σημεία στο ύψος του καρπού. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως έγινε γνωστό ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Λόγω του σοβαρού ατυχήματός της ακυρώνονται οι δύο πρώτες παραστάσεις της πολυαναμενόμενης παραγωγής στις 3 και 4 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα και στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως η Μαρία Καβογιάννη κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αριστοφανική κωμωδία, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις και έχει προγραμματιστεί να περιοδεύσει τους θερινούς μήνες ανά την Ελλάδα.

«Να πω κάτι δυσάρεστο. Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η Λυσιστράτη. Ήταν να παίξει σήμερα στο θέατρο Βράχων και αύριο στη Νίκαια. Ωστόσο, έπεσε η Μαρία η Καβογιάννη και έσπασε το χέρι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, γιατί σήμερα θα χειρουργηθεί η γυναίκα. Άρα αναβάλλεται και η σημερινή και η αυριανή παράσταση. Με κάποιο τρόπο από την εταιρία παραγωγής θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, δεν θα τα χάσετε!», είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

Διαβάστε ποιο το σοβαρό ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Μέμου Μπεγνή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.