Ευχάριστα νέα για Μίκαελ Σουμάχερ: για Θαύμα μιλούν οι γιατροί

Ποια τα ευχάριστα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ;

Μπορεί να έχει μείνει 55 κιλά και οι γιατροί να τον είχαν “καταδικασμένο” να ζήσει σε αναπηρικό καροτσάκι, όμως ο πρωταθλητής της F1, Μίκαελ Σουμάχερ δείχνει να εντυπωσιάζει ακόμη τους θεράποντες ιατρούς του.

Όπως έγινε γνωστό, το εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο της νευρολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Λωζάνης, που ανέλαβε την δύσκολη φάση της αποθεραπείας του Μίκαελ Σουμάχερ, θεωρεί την κατάστασή του αισθητά βελτιωμένη.

«Σχετικά με την φυσική κατάσταση του Mίκαελ Σουμάχερ φαίνεται μόνο να έχει χάσει κιλά. Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία. Είναι εντυπωσιακό να το παρατηρείς», τόνισε χαρακτηριστικά ένας εκ των γιατρών.

Ωστόσο, την πιο χαρμόσυνη και ελπιδοφόρα είδηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ δίνει στο Paris Match γνωστός συναθλητής του, ο οποίος αναφέρει «Φαίνεται ότι ο Michael δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Michael ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;».

Τέλος, όπως έχει διαρρεύσει στη διάρκεια αποκαταστασης του, ο Μίκαελ Σουμάχερ θα βοηθηθεί από ένα ρομπότ που θα τον κρατάει σε όρθια θέση.

Διαβάστε πώς έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.