Μίκαελ Σουμάχερ: ποιοι έκλεψαν τον φάκελό του, πώς εντοπίστηκαν

Ποιοι έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ; Πώς εντοπίστηκαν;

Φαίνεται πως εντοπίστηκαν οι δράστες, που έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς εντοπίστηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και οι συνομιλίες με διάφορα ΜΜΕ για την πώλησή του.

Η έρευνα για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ δείχνει να στρέφεται σε μια ελβετική εταιρία ελικοπτέρων, που εδρεύει στο καντόνι της Ζυρίχης. Από την εν λόγω εταιρεία, φαίνεται να είχε ζητηθεί να αναλάβει τη μεταφορά του πρωταθλητή της F1 από την Γκρενόμπλ στη Λοζάνη.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την πανεπιστημιακή κλινική της Γκρενόμπλ σε νοσοκομείο της Λοζάνης στις 16 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ έκανε σκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Οι εισαγγελικές αρχές της Γκρενόμπλ διευκρίνισαν ότι το βράδυ της Παρασκευής αποσύρθηκαν από την έρευνα για την υπόθεση, την οποία έχει αναλάβει πλέον η ελβετική δικαιοσύνη.

Η επωνυμία της εταιρείας, πάντως, δε δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά ούτε και το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να πουλήσει το φάκελο σε γαλλικά, γερμανικά και ελβετικά μέσα ενημέρωσης. Ο φάκελος αυτός είναι επί της ουσίας η σύνθεση περίπου δέκα σελίδων, γραμμένων από το γιατρό που παρακολουθούσε το Σουμάχερ στην Γκρενόμπλ. Δεν πρόκειται για την επίσημη, τελική έκθεση του νοσοκομείου, αλλά ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα που μάλιστα παρέμεινε επί πολλές ώρες σε έναν κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου.

Διαβάστε ποιες οι εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.