Νίκος Μαζιώτης: πώς είχε νοικιάσει το διαμέρισμα – γιάφκα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς

Πώς ο Νίκος Μαζιώτης κατάφερε να νοικιάσει διαμέρισμα χωρίς να τον καταλάβουν;

Με παραποιημένα στοιχεία κατόρθωσε να ενοικιάσει το διαμέρισμα – γιάφκα, όπου έμενε ελεύθερος μέχρι και τη σύλληψή του, ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης.

Το διαμέρισμα του Νίκου Μαζιώτη εντόπισε η αστυνομία, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου στην Πεύκη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης έμενε με την σύντροφό του και επίσης καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, η οποία παρουσιαζόταν ως δασκάλα, και με το παιδί τους ηλικίας περί που 4 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί εδώ και δύο χρόνια και ότι ο Νίκος Μαζιώτης εμφανιζόταν εκεί πάντα μεταμφιεσμένος και με περούκα. Κατά τον έλεγχο της αντιτρομοκρατικής η Ρουπα και το παιδί δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα.

Τον Νίκο Μαζιώτη φέρεται να αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία. Ένα από τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Μαζιώτη, ταίριαζε μάλιστα με την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου ο οποίος βάσει των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη, από την Αστυνομία, θεωρείται συνεργός του Νίκου Μαζιώτη σε ληστείες. Μάλιστα ο 35χρονος φέρεται να ήταν ένας από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μυλωνά, ο οποίος είχε απαλλαγεί σε δεύτερο βαθμό.

Δείτε τον Νίκο Μαζιώτη αιμόφυρτο, διαβάστε το βιογραφικό του Νίκου Μαζιώτη, πόσοι οι τραυματίες από τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, δείτε καρέ καρέ τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, ποιος γνωστός ηθοποιός ήρθε τετ α τετ με τον Νίκο Μαζιώτη, δείτε το βίντεο της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, πώς η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη, πώς κυκλοφορούσε ο Νίκος Μαζιώτης, ποιος ο 29χρονος φρουρός που έδωσε μάχη με τον Νίκο Μαζιώτη, ποια η 25χρονη που συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη, δείτε το βίντεο με την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, ποια η απόδειξη που πρόδωσε τον Νίκο Μαζιώτη, πού βρήκαν το κρυσφήγετο του Νίκου Μαζιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.