Πένυ Σκάρου: η απίστευτη γενναιότητα και οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο

Ποιες οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας, Πένυς Σκάρου μετά το σοβαρό τροχαίο;

Με απίστευτη δύναμη ψυχής μίλησε η τραγουδίστρια, Πένυ Σκάρου, για το σοβαρό τροχαίο, που είχε στην Πειραιώς, που οδήγησε και στον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

Η Πένυ Σκάρου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί και πάλι όρθια φαινεται πως αντιμετώπισε με απίστευτη γενναιότητα το σοβαρό της ατύχημα αλλά και τον ακρωτηριασμό του ποδιού της, ο οποίος ήταν αναγκαίος, προκειμένου να μη χάσει τη ζωή της.

Όπως δήλωσε η Πένυ Σκάρου μέσα από το νοσοκομείο “Ο,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή». Παράλληλα, δεν παραλείπει να αστειεύεται με όλους, και να κάνει πλάκα με την αλλοδαπή ασθενή ονόματι «Σάλα», η οποία βρίσκεται στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου, με την Πένυ να της τραγουδάει «Σάλα σάλα μες τη σάλα τα μιλήσαμε…»

Ταυτόχρονα, η Πένυ Σκάρου πέρα από το ψυχολογικό σοκ έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό, αφού το τεχνητό μέλος που θα χρειαστεί να βάλει, κοστίζει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η οικογένειά της δεν διαθέτει.

Για το βράδυ της 28ης Ιουνίου, η Πένυ Σκάρου δεν θυμάται πολλά, μιας και μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε αιμόφυρτη στην οδό Πειραιώς, ξημερώματα του Σαββάτου, με το χαμηλού κυβισμού μηχανάκι της, παντελώς κατεστραμμένο. Το σίγουρο, είναι πως εκείνη τη βραδιά η νεαρή τραγουδίστρια επέστρεφε σπίτι της από νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν όχι ως τραγουδίστρια, αλλά ως σερβιτόρα ώστε να βγάζει τα προς το ζην.

Διαβάστε ποια τα νεότερα για την υγεία της Πένυς Σκάρου, τι δήλωσε ο πατέρας της Πένυς Σκάρου, πώς βρέθηκε η Πένυ Σκάρου μετά το τροχαίο, πώς αντέδρασε η Πένυ Σκάρου μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της και ποιο το συγκινητικό μήνυμα της Πένυς Σκάρου στο facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.