Πέτρος Κωστόπουλος: σε ποιο κανάλι θα κάνει εκπομπή

Σε ποιο κανάλι φαίνεται ότι θα κάνει εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος; Διαβάστε πού ξεπερνάει τον χωρισμό του.

Πληθαίνουν τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκεθάρισε πως δεν θα κάνει πρωινό του χρόνου και τόνισε την επιθυμία του να κάνει βραδινό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει εκδηλώσει την επιθυμία του στο Mega για να συνεχίσει του χρόνου στη βραδινή ζώνη:

«Χαίρομαι. Χαίρομαι γιατί ήταν μία απόφαση δική μου, δεδομένου ότι πολλά ακούγονται. Είμαι μαθημένος, αν τράκαρα με ένα πούλμαν θα με κατηγορήσουν πως χάλασα τον προφυλακτήρα.

Έχουμε πει ένα πράγμα για το βράδυ, αν στο κανάλι αρέσει. Δεν χρειάζεται να κάνω οδηγό, έχω ήδη οδηγό γύρω στις 400 συνεντεύξεις και, ως εκ τούτου, περιμένω την απάντηση του καναλιού γι’ αυτό», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Μελέτησε το” ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πέτρος Κωστόπουλος εκτός από το Mega συζητάει και με ακόμα ένα κανάλι για βραδινή εκπομπή και δεν είναι άλλο από τον Alpha, από όπου άλλωστε, ξεκίνησε το βραδινό talk show “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο” το οποίο στη συνέχεια παρουσίασε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία!

Προς το παρόν ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος ξεκουράζεται στη Μύκονο μετά την ανακοίνωση βόμβα για το χωρισμό του με την επί 18 χρόνια σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού.

Διαβάστε τους καβγάδες και τις εξομολογήσεις της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.