Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: η κακοποίηση από τον σύζυγό της και το δικόγραφο – βόμβα

Πώς έφθασε στο διαζύγιο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου; Ποιες εκφάνσεις της ζωής της βγήκαν στη φόρα;

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου αναμένεται να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε η βουλευτής και εκπρόσωπος της Ν.Δ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της Bασίλη Παπαϊωάννου.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη -και πατρικό της σπίτι- και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους, έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης εξαιτίας των σκληρών καταγγελιών που διατυπώνει η 48χρονη πολιτικός σε βάρος του 61χρονου μηχανικού.

Με το δικόγραφο-βόμβα, που κατέθεσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατηγορεί τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, αρπαγή χρημάτων, απειλές και εκβιασμούς, με στόχο να τελειώσει την πολιτική της καριέρα, ενώ τον επικρίνει για βάναυση συμπεριφορά κατά της μητέρας της -και πεθεράς του- η οποία διαμένει στην ίδια οικία. Αποκαλύπτει δε ότι προκειμένου να προστατευτεί από τις ακραίες ενέργειες και τις χειροδικίες του κ. Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι είναι δίπλα της οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου «Εκτοτε χυδαιολογεί διαρκώς εναντίον μου και εναντίον της μητέρας μου, τις λίγες ώρες που είναι στο σπίτι και επαναλαμβάνει τις απειλές του. Την Τρίτη 15 Ιουλίου όταν ο καθ’ ου επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι προέβη σε πράξη ενδοοικογενειακής βίας. Αρχισε να φωνάζει και εξυβρίζοντάς με χυδαία με κλότσησε βίαια, δημιουργώντας μου μώλωπα στο πόδι, και κινήθηκε ξανά απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο είδε η μητέρα μου από το παράθυρο του σαλονιού, καθώς ερχόταν στο σπίτι έχοντας ακούσει τις φωνές μας. Λόγω της ιδιότητάς μου δεν κάλεσα επίσημα την Αστυνομία, αλλά ενημέρωσα από το κινητό μου τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και του ζήτησα να με καθοδηγήσει σε περίπτωση μελλοντικής επίθεσης. Ο διευθυντής μού είπε ότι θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του απευθείας για ό,τι συμβεί».

Διαβάστε ποιος ο γλυκός πειρασμός της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.