Άντα Λιβιτσάνου: τι αποκάλυψε για τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

Τι δήλωσε η Άντα Λιβιτσάνου για την περιπέτεια υγείας, που είχε με τον καρκίνο;

Για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, κατά την οποία οι γιατροί της διέγνωσαν καρκίνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, Άντα Λιβιτσάνου.

Όπως ανέφερε η Άντα Λιβιτσάνου στο Πρώτο Θέμα “Όταν έγινε η διάγνωση έπαθα μεγάλο σοκ. Ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Αισθάνθηκα πιο έντονα απ’ όλα πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, και γι’ αυτό τον λόγο το μοιράστηκα με τον κόσμο. ∆έχτηκα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Με προσέγγισαν άνθρωποι που είχαν περάσει το ίδιο και μου έλεγαν “μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι”. Όλο αυτό ήταν πολύ γλυκό. Τώρα είμαι καλά”.

Εκτός όμως, από το πρόβλημά της, η Άντα Λιβιτσάνου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, δηλώνοντας ερωτευμένη. Σχολίασε μάλιστα, και το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας: “Είμαι ένας άνθρωπος που ζω τη ζωή μέρα με τη μέρα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα για κάτι που ενδεχομένως να συμβεί στο μέλλον ή και όχι. Είμαι εξαιρετικά παραδοσιακή και πιστεύω πολύ στην οικογένεια, αλλά καθετί πρέπει να το συζητάμε στην ώρα του”.

Διαβάστε ποια τα σχέδια της Άντας Λιβιτσάνου μετά τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.