Μαρία Δαμανάκη: ποια η νέα της καριέρα εκτός Ελλάδος

Ποια η νέα καριέρα της Μαρίας Δαμανάκη; Σε ποια χώρα ξεκινά τη νέα της πορεία;

Μακριά από την πολιτική βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Δαμανάκη, η οποία χαλαρώνει στην Πάρο και ετοιμάζει τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Η πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες Μαρία Δαμανάκη φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για το Λονδίνο, αφού σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», έχει δεχθεί τρεις προτάσεις από Διεθνείς Οργανισμούς. Αλλωστε, εκεί ζουν και τα τρία της παιδιά.

Η κόρη της Ελένη, από το γάμο της Μαρίας Δαμανάκη με τον Δημήτρη Δανίκα, είναι καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης και πρόσφατα η 26χρονη παντρεύτηκε Αγγλο συνάδελφό της. Ο δίδυμος αδερφός της, Θοδωρής, εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και κινείται μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Σιγκαπούρης. Αλλά και η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη της κ. Δαμανάκη με τον ηθοποιό, έχει έδρα το Λονδίνο, όπου η 19χρονη σπουδάζει υποκριτική και ιστορία του θεάτρου στο Queen Mary University of London.

Σύμφωνα, λοιπόν με το παραπάνω δημοσίευμα η Μαρία Δαμανάκη έχει δεχθεί τρεις προτάσεις με έδρα το Λονδίνο, που αφορούν σε Διεθνείς οργανισμούς για την προστασία της θάλασσας και του περιβάλλοντος.

Διαβάστε ποια η αντικαταστάτρια της Μαρίας Δαμανάκη στις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.