Μύκονος: νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία με τον 10χρονο

Ποια τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία με την τραγωδία με τον 10χρονο στη Μύκονο;

Μπορεί οι δύο υπεύθυνοι για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα στην παραλία Καλό Λιβάδι και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό ενός 10χρονου αγοριού την ώρα που έκανε φουσκωτές σαμπρέλες / tubes να αφέθηκαν ελεύθεροι, η ζωή όμως για την οικογένεια του νεκρού παιδιού δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Ήδη, αυτή την ώρα, η σωρός του αδικοχαμένου 10χρονου αγοριού ενώ αρχικά ήταν να μεταφερθεί στον Πειραιά, τελικά οδηγείται στην Σύρο, προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως είπε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, Μ. Γρυπάρη, το 10χρονο παιδί όταν έφτασε εκεί ήταν ήδη νεκρό και έφερε σοβαρά τραύματα από την προπέλα του σκάφους.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και επίσημα το λιμενικό, το οποίο με ανακοίνωση του, λέει ξεκάθαρα πως το αγοράκι τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα του σκάφους.

Την ίδια, πολλά ερωτηματικά προκαλούν τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό επάνω στο σκάφος που τραβά τις φουσκωτές σαμπρέλες θα έπρεπε να υπάρχουν δύο χειριστές και όχι ένας που υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως,ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να οδηγηθούν στη Σύρο και ζήτησε από το Λιμεναρχείο Μυκόνου να συνεχίσει την προανάκριση και αφού ολοκληρωθεί να ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Το παιδί βρισκόταν στην παραλία μαζί με τον θείο του, που είναι και νονός του όταν συνέβη το μοιραίο.

Συντετριμμένη από το τραγικό αυτό συμβάν δήλωσε στο star.gr η Δήμαρχος Μυκόνου κα. Ειρήνη Γρυπάρη, η οποία περιέγραψε και τις πρώτες στιγμές στο Κέντρο Υγείας όταν μεταφέρθηκε εκεί το παιδί.

«Πήγα αμέσως στο Κέντρο Υγείας, όπου ήταν ο θείος του παιδιού σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσα και δεν ήξερα τι να του πω, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα η κα Γρυπάρη, στη συνομιλία της με το star.gr τόνισε ότι ο επιχειρηματίας με τα θαλάσσια παιχνίδια είχε άδεια, όμως δεν είχε στοιχεία για το αν ισχύει το ίδιο και για τον χειριστή.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι όσον αφορά την δικαιοδοσία του δήμου, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, μιας και σε όλες τις πολυσύχναστες παραλίες έχουν προσληφθεί ναυαγοσώστες, όμως τόνισε ότι τα ταχύπλοα ανήκουν στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου.

Δείτε πώς σκοτώθηκε 10χρονος στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.