Ρόμπιν Γουίλιαμς: τι τον οδήγησε στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία

Πώς ο μεγάλος ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς οδηγήθηκε στην κατάθλιψη και κατόπιν στην αυτοκτονία;

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του στο Λος Αντζελες ο γνωστός και σπουδαίος ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Ο θάνατος του Ρομπιν Γουίλιαμς προήλθε από ασφυξία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, γεγονός που δείχνει ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού.

O Ρόμπιν Γουίλιαμς αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα κατάθλιψης, ενώ συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Άλλωστε η εξάρτηση του από την κοκαϊνη και το αλκοόλ είχε επιδεινώσει τη ψυχολογική του κατάσταση πολλές φορές κατά την τελευταία εικοσαετία..

H προσωπική του ζωή δεν ήταν και τόσο ήρεμη. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ο δεύτερος γάμος δε, έγινε με την γκουβερνάντα του γιου που απέκτησε από τον πρώτο γάμο. Επίσης εκτός από τα προβλήματα εξάρτησης από την κοκαϊνη και το αλκοόλ, ίχε υποβληθεί και σε εγχείριση καρδιάς. Τα τελευταία χρόνια η κατάθλιψη ήρθε ως αναπόφευκτη συνέπεια…

Η δύσκολη μορφή κατάθλιψης από την οποία έπασχε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς φαίνεται πως ήταν και η αιτία της αυτοκτονίας του, καθώς, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι σε εξέλιξη, τα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του Williams, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία».

Διαβάστε την τελευταία συνέντευξη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, το τελευταίο μήνυμα της κόρης του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ζέλντα, τι οδήγησε τον Robin Williams στην αυτοκτονία και πώς αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.