Θεόδωρος Πάγκαλος: πόσα “ψίχουλα” νοικιάζει το σπίτι του στη Τζιά [φωτο]

Πόσο νοικιάζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος το σπίτι του στη Τζιά;

Μετά τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον κ. Γιάννη Ραγκούση και τρίτος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ νοικιάζει την εξοχική του κατοικία αναζητώντας μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων.

theodoros-pagkalos-spiti-tziaΟ πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε αίτηση στο γραφείο του ΕΟΤ Κυκλάδων και τη προηγούμενη εβδομάδα έλαβε το ειδικό σήμα λειτουργίας για να νοικιάσει το σπίτι που διαθέτει στην Τζια.

Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος που όπως ο ίδιος έχει τονίσει πως «…υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή», ζήτησε και έλαβε την περασμένη Δευτέρα το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ ώστε να μπορεί να νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στην Τζια με τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες» όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια.

Ωστόσο το σπίτι του κ. Πάγκαλου στην Τζια δεν διαθέτει την πολυτέλεια και τις ανέσεις των δυο άλλων πρώην συναδέλφων του και ως εκ τούτου η τιμή του αναμένεται να είναι και πιο χαμηλή σε σχέση με τις τιμές ενοικίασης που ισχύουν για τις βίλες των κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση.

Διαβάστε πόσο νοικιάζεται η βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.