Κρήτη: θανατηφόρο τροχαίο για δύο νέους, τι συνέβη

Τι συνέβη στο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη για δύο νέους στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου;

Υπέκυψε στα τραύματά της και η 31άχρονη συνεπιβάτιδα του 35άχρονου που άφησε απόψε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, με οδηγό τον νεαρό, συγκρούστηκε στο τροχαίο με ΙΧ αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική οδό Ηράκλειου – Αγίου Νικολάου στο ύψος των Γουβών στην Κρήτη.

Ο 35άχρονος σκοτώθηκε επί τόπου κατά τη σύγκρουση ενώ η συνεπιβάτιδα του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 χρονών άφησε απόψε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο τροχαίο στην Κρήτη, ενώ η συνεπιβάτισσα του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, με οδηγό τον 35άχρονο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην παλαιά Εθνική οδό Ηράκλειου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος των Γουβών στην Κρήτη, λίγο πριν την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως ο 35άχρονος είχε ήδη υποκύψει , ενώ η συνεπιβάτισσα του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε ποιος ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.