Άδωνις Γεωργιάδης: τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τη φράση με τα λεφτά και τις τράπεζες

Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταθέσεις του στις τράπεζες;

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες το πρωί η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε πρωινή εκπομπή, όπου δήλωσε “Αν βγει ο Τσίπρας θα βγάλω όλα μου τα λεφτά από τις τράπεζες“.

Ωστόσο, η εν λόγω ατάκα δεν ανήκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς η… πρώτη εκτέλεσε είχε έρθει από τον Αντώνη Σαμαρά λίγες μέρες νωρίτερα!

Όπως είχε αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς “Δεν θα χρειαστεί να γίνουν εκλογές και μόνο με την πιθανότητα της προκήρυξης με αυτά που έχει πει ο κ. Τσίπρας τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ», για να προσθέσει όμως ότι «δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να το πράξει».

Μετά την… επανάληψη της ατάκας επικράτησε χάος στη Βουλη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «Ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης, μας λέει, όπως το είχε πει και ο αρχηγός του λίγες ημέρες πριν, πως ο ελληνικός λαός θα σηκώσει τις καταθέσεις του. Πρώτος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, γνήσιος και αυθεντικός, ο κ. Γεωργιάδης θα σηκώσει τις καταθέσεις του. Δεν θα σας ακολουθήσουν, κύριε Γεωργιάδη. Καλείτε τους Έλληνες να συναποθάνουν…».

Πολλοί ήταν εκείνοι, που τα έβαλαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς πέραν του ΣΥΡΙΖΑ τον “έκραξαν” ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ “«Δεν αρμόζουν εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ που έρχονται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αλλά θα πρέπει να σέβονται και όλες οι πηγές τα κεκτημένα του Έλληνα πολίτη – και οι εκπρόσωποι της ΝΔ να είναι προσεκτικοί όταν μιλούν για την ελληνική Οικονομία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανεκτές δηλώσεις περί απόσυρσης καταθέσεων υπό οιαδήποτε πολιτική εξέλιξη. Δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις καταθέσεις των Ελλήνων. Είναι ατυχέστατη η δήλωση του πρωθυπουργού, όπως ατυχής και ανεύθυνη υπήρξε η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως στη Θεσσαλονίκη”.

Ωστόσο, η χαριστική βολή στον Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αναφορικά με τη δήλωση του πρώην Υπουργού Υγείας τόνισε “Το τραπεζικό σύστημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις γενικότερες εξελίξεις, ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα χειριστεί το τραπεζικό σύστημα θα έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να κάνει πράξη αυτά τα οποία λέει και εάν κερδίσει τις εκλογές και κάνει αυτά τα οποία λέει θα υπάρξουν επιπτώσεις στο τραπεζικό σύστημα ή δεν θα κάνει πράξη αυτά τα οποία λέει οπότε θα έχει εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες κάνοντας για άλλη μία φορά μία εντυπωσιακή στροφή. Δεν χρειαζόταν να το πεί! Ας το κράταγε για τον εαυτό του”.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άδωνι για τις καταθέσεις του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.