Άδωνις Γεωργιάδης: τώρα και σε ρόλο παρουσιαστή (;)

Ποιοι θέλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσιαστή;

Ίσως να μην είναι και τόσο τυχαίες οι ασταμάτητες εμφανίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στα τηλεοπτικά παράθυρα, αφού ο ίδιος φαίνεται πως το σκέφτεται να μπει ενεργά στον ρόλο της παρουσίασης.

Τα νέα δεδομένα δεν αφορούν φυσικά στην ήδη υπάρχουσα εκπομπή τηλεπώλησης του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε τον ζητάνε από τον χώρο των media.

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με την Άννα Καραμανλή και τις καυστικές της δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο Πρώτο Θέμα “Δεν θα ήμουν άνεργος άνευ της έδρας, έχω ήδη παραιτηθεί και απο Υφυπουργός και από Βουλευτής το 2012. Και τώρα έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεσή του Πρωθυπουργού τον οποίο πρέπει να βοηθάμε στην εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει -και όχι να του δημιουργούμε πρόσθετα προβλήματα- και που την φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τροπο».

“Ανεξάρτητα από την εκπομπή των βιβλίων μου είχα και έχω αρκετές καλές προτάσεις απο τον χώρο των media. Άρα εάν κρίνω σε κάποια στιγμή οτι θα έπεσε να αποχωρήσω θα το έκανα ξανά με την ίδια ευκολία όπως την προηγουμένη φορά» τόνισε αινιγματικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το απαράδεκτο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τις αυτοκτονίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.