Αντώνης Βαρδής: η Καλλιστώ απαγόρευσε στη Χριστίνα Μαραγκόζη να πάει στην κηδεία [φωτο]

Γιατί η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, απαγόρευσε στη Χριστίνα Μαραγκόζη να παρευρεθεί στην κηδεία του πρώην συντρόφου της; Δείτε τη φωτογραφία.

Με ένα μήνυμά της απαγόρευσε την είσοδο στον χώρο, όπου θα διεξαχθή η κηδεία του Αντώνη Βαρδή, η Καλλιστώ στην πρώην σύντροφο του πατέρα της, Χριστίνα Μαραγκόζη.

Οι διαδικασίες για την κηδεία του αγαπημένου συνθέτη και τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή δεν ήταν ξεκάθαρες από την αρχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπέρδεμα, το οποίο εξόργισε και την οικογένειά του.

Τελικά, η κηδεία θα γίνει τελικά στις 4 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό ναό γεννήσεως του Χριστού, στις 11.

Παρούσα στην κηδεία δεν θα είναι, όπως αποκάλυψε η ίδια, η Χριστίνα Μαραγκόζη, όχι επειδή δεν το θέλει, αλλά επειδή δέχτηκε ένα μήνυμα από την Καλλιστώ Βαρδή, η οποία της «απαγορεύει» να παρευρεθεί.

Συγκεκριμένα και όπως έγραψε η Χριστίνα Μαραγκόζη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;; Πόσο λυπάμαι…».

Δείτε το μήνυμα που έστειλε η Καλλιστώ Βαρδή στη Χριστίνα Μαραγκόζη:
βαρδ

Διαβάστε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες σημάδεψαν τη ζωή του Αντώνη Βαρδή, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, πώς αντιμετώπισε ο Γιάννης Βαρδής τον θάνατο του πατέρα του, το ξέσπασμα του διεθυντή του mega για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ποια η κατάσταση της κόρης του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώς, ποιο το χυδαίο σχόλιο για τον Αντώνη Βαρδή στο facebook και ποια η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.