Μενεγάκη: τι απαντά για πρώτη φορά δημόσια στον Λάτσιο

Τι απαντά η Μενεγάκη για πρώτη φορά δημόσια στον Λάτσιο;

Με ένα τεράστιο βάρος στη καρδιά της αλλά και με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, αναμένεται την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου να κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη.

Με μια αγωγή να …τρέχει από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο για την υπόθεση του σπιτιού στα Μελίσσια και με την Τατιάνα Στεφανίδου απέναντί της, η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης, διανύει μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», η ωραία Ελένη έκανε πριν από λίγες ημέρες μια αναπάντεχη κίνηση, που κάποιοι τη θεώρησαν συναισθηματικό ξέσπασμα, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για πολύ καλά υπολογισμένο βήμα.

Τι έκανε; Απάντησε για πρώτη φορά δημόσια για την πώληση του σπιτιού στα Μελίσσια που ζητά ο Γιάννης Λάτσιος, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Σε σχετική ερώτηση διαδικτυακής της φίλης , είπε πως ο πρώην σύζυγός της, επιδιώκει την απομάκρυνση των παιδιών από το σπίτι και όχι η ίδια, αφού εκεί ζει μαζί τους.

Λίγο αργότερα, στο ερώτημα «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, τελικά», η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «οι τίμιοι έχουν μόνο ένα». «Ξέρω ότι με νιώθετε κι ας μη μιλάω» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε πώς βγαίνει σε πλειστηριασμό η βίλα των Μενεγάκη-Λάτσιου στα Μελίσσια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.