ΔΕΘ: ο Τσίπρας, ο ΕΝΦΙΑ και ο… Νίνης

Ποια τα παραλειπόμενα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ;

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να μοιράσει ποδοσφαιρικές ατάκες.

Αυτό έγινε όταν περνώντας έξω από το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ είδε να του χαρίζουν δύο φανέλες του “Δικεφάλου” για τα παιδιά του, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να “ψάχνει” τον πρώην παίκτη της ομάδας, Σωτήρη Νίνη.

“Τι τον κάνατε τον Νίνη”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αλλά και να αποκαλύπτει τη συμπάθειά του για τους “ασπρόμαυρους”:

“Έλεγα παλιά πως είμαι ΠΑΟΚ από τη Λάρισα και πάνω. Αλλά σταμάτησα γιατί δυσφορούσαν οι Αρειανοί σύντροφοί μου”.

Για να καταλήξει πάντως ο – δεδηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού- Αλέξης Τσίπρας, πως “υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες του”.

Το σταντ του CERN στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στη συνέχεια επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Εκεί ενημερώθηκε για τις νέες επιτυχίες του προγράμματος ενώ αντάλλαξε πάσες με την protonball, μια μπάλα αποτελούμενη από προτόνια.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το περίπτερο του ΕΚΑΒ. Εκεί δέχθηκε μαθήματα πρώτων βοηθειών από τους ειδικούς. Του έδειξαν μια κούκλα εκπαίδευσης (προσομοιωτής ασθενούς) η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και για το λόγο αυτό δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. “Μάλλον της ήρθε το μπουγιουρντί του ΕΝΦΙΑ” είπε αστειευόμενος ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε γιατί η ΝΕΡΙΤ έριξε άκυρο στον Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.