Τα επτά μυστικά ομορφιάς του αμυγδαλέλαιου

Ποια είναι τα επτά μυστικά ομορφιάς του αμυγδαλέλαιου;

Το αμυ­γδα­λέ­λαιο είναι ένα από τα κο­ρυ­φαία φυ­σι­κά προ­ϊ­ό­ντα ομορ­φιάς, όμως δεν είναι δια­δε­δο­μέ­νη η χρήση του ή μάλ­λον οι… χρή­σεις του, γιατί είναι πολ­λές. Ένα μπου­κα­λά­κι που δεν κο­στί­ζει ακρι­βά και μπο­ρεί να κάνει το δέρμα σας να λάμ­ψει, τα μαλ­λιά σας ν΄απο­κτή­σουν με­τα­ξέ­νια απα­λό­τη­τα, τα χείλη σας να είναι βε­λού­δι­να και ακόμη δεν σας έχου­με πει τί­πο­τα. Το αμυ­γδα­λέ­λαιο είναι θαυ­μα­τουρ­γό, για να δούμε πού θα το χρη­σι­μο­ποι­ή­σου­με και πώς, συμφωνα με το womannow.gr.

1. Για τα μαλλιά

Ενυ­δα­τώ­νει τα μαλ­λιά, τα θρέ­φει, τα ενυ­δα­τώ­νει. Σε νωπά μαλ­λιά κάντε μασάζ με τα δά­χτυ­λά σας απλώ­νο­ντας το αμυ­γδα­λέ­λαιο από τις ρίζες προς τις άκρες. Τυ­λίξ­τε το κε­φά­λι σας με μια πε­τσέ­τα και μετά από πε­ρί­που 10-15 λεπτά λου­στεί­τε για να ξε­βγά­λε­τε το αμυ­γδα­λέ­λαιο. Κάντε αυτή τη θε­ρα­πεία τα­κτι­κά και θα δείτε τα μαλ­λιά σας ν΄ανα­ζω­ο­γο­νού­νται.

2. Για ντε­μα­κι­γιάζ

Αντί να χρη­σι­μο­ποιεί­τε λο­σιόν ντε­μα­κι­γιάζ του εμπο­ρί­ου, λίγο αμυ­γδα­λέ­λαιο σ΄ένα κομ­μά­τι βαμ­βά­κι και κα­θα­ρί­ζει σε βάθος το μα­κι­γιάζ και τη σκόνη από όλη σας την ημέρα.

3. Για απο­λέ­πι­ση

Ανα­κα­τέψ­τε αμυ­γδα­λέ­λαιο με ζά­χα­ρη και τρίψ­τε απαλά το πρό­σω­πό σας. Έτσι θα έχετε κάνει στα γρή­γο­ρα μια φυ­σι­κή απο­λέ­πι­ση προ­σώ­που.

4. Για κου­ρα­σμέ­να μάτια

Βου­τήξ­τε δυο στρογ­γυ­λά κομ­μά­τια βαμ­βά­κι σε λίγο αμυ­γδα­λέ­λαιο και μετά από μια κου­ρα­στι­κή μέρα στη δου­λειά, ξα­πλώ­στε στον κα­να­πέ, κλεί­στε τα μάτια και το­πο­θε­τή­στε τα βαμ­βα­κά­κια σαν κο­μπρέ­σες στα μάτια σας. Θα δεί­χνε­τε μετά από 10 λεπτά σα να μην πή­γα­τε ποτέ στη δου­λειά, αλλά να πε­ρά­σα­τε τη μέρα σας με μια κούρα ομορ­φιάς.

5. Για το σώμα

Βάλτε στο χέρι σας λίγες στα­γό­νες αμυ­γδα­λέ­λαιου και κάντε μασάζ στο σώμα σας, στα πόδια, τα χέρια σας, τους γλου­τούς. Το αμυ­γδα­λέ­λαιο απα­λύ­νει την επι­δερ­μί­δα και σφίγ­γει.

6. Για τα χέρια

Αν τα χέρια σας έχουν σκά­σει, λίγες στα­γό­νες με αμυ­γδα­λέ­λαιο θα τα κάνει να ενυ­δα­τω­θούν και να μα­λα­κώ­σουν αμέ­σως! 7. Για τα χεί­λια Και για τα σκα­σμέ­να χείλη είναι ο,τι πρέ­πει. Με μια μπα­το­νέ­τα ή με την άκρη των δα­κτύ­λων σας απλώ­στε λίγο λάδι στα χείλη σας και θα γί­νουν… βε­λού­δι­να. Τέλος, να ξέ­ρε­τε πως το αμυ­γδα­λέ­λαιο είναι ιδα­νι­κό για να κα­τα­πραϋ­νει ερε­θι­σμούς, σπυ­ρά­κια ακμής, να εξα­φα­νί­σει τα μαύρα στίγ­μα­τα και το κα­λύ­τε­ρο; Να θρέ­ψει τις βλε­φα­ρί­δες σας.

Διαβάστε ποια τα μυστικά ομορφιάς των stars που δε θα λατρέψετε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.