“Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη”

Ποιο δημοσίευμα θέλει την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος; Δείτε τη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη.

“Σεισμό” έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του περιοδικού You, σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου.

Αν και ουκ ολίγες φορές δημοσιεύματα, όπως του περιοδικού You ήθελαν τη “βασίλισσα” της τιβί Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος και να περιμένει το τέταρτο παιδί της, τούτη τη φορά το εν λόγω περιοδικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία, που κάνουν το δημοσίευμα να μοιάζει πέρα για πέρα αληθινό!

Σύμφωνα με το You, η Ελένη Μενεγάκη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δημοσιεύει φωτογραφίες της έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της Γ.Σ. στην Κηφισιά.
newego_LARGE_t_1401_106386145
Μάλιστα, σε αυτές διακρίνονται το ανοιχτό κουμπί στο παντελόνι της, αλλά και η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αν και η αλήθεια είναι ότι στην εκπομπή, ακόμη και όταν η Ελένη Μενεγάκη φορά στενά ρούχα δε διακρίνεται το παραμικρό που θα “μαρτυρούσε” το γλυκό της μυστικό.

Σύμφωνα, δε, με το δημοσίευμα του You, στενοί της συνεργάτες φέρονται να είπαν ότι η Ελένη Μενεγάκη το προηγούμενο διάστημα είχε έντονη αδιαθεσία και ληγούρες. Κι επειδη σε τέτοιες περιπτώσεις, μια εγκυμοσύνη δε μένει ποτέ κρυφή, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για την επιβεβαίωση της.

Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τις δικαστικές διαμάχες με τον Γιάννη Λάτσιο θα απασχολήσει και με την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε ποιος κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης η Ελένη Μενεγάκη, οι Ηλιάκη – Πουνέντης ή η Τατιάνα Στεφανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.