Συνέρχεται ο Μίκαελ Σουμάχερ: ποιες οι εξελίξεις για τον πρωταθλητή της F1

Ποιες οι εξελίξεις για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ;

Δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι τελευταίες πληροφορίες, που τον ήθελαν να συνέρχεται.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτων (FIA), Ζαν Τοντ επιβεβαίωσε τη μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση στην υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο Γάλλος πρώην επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari προέβη σε δηλώσεις στην εφημερίδα “L’Equipe” σχετικά με την αποθεραπεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ λέγοντας “Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες έχει κάνει βελτίωση σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αλλά μπροστά του βρίσκεται ένας μεγάλος και μακρύς δρόμος”.

Ωστόσο, ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδική μονάδα που έχει διαμορφωθεί στην έπαυλη του στην Ελβετία μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και εν συνεχεία στη Λωζάννη.

“Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν και άλλο. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά του. Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία”, κατέληξε ο Τοντ.

Διαβάστε ποιες οι εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.