Ποιος είπε: “Ο Κωστόπουλος είναι ένα αποτυχημένο λαμόγιο” [φωτο]

Ποιος εκφράστηκε με τόσο απαξιωτικά λόγια για τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Δεν έχει αφήσει ασχολίαστη την πρωινή ζώνη, ο γνωστός μουσικός, ο οποίος δεν έχει διστάσει να εκφράσει τη γνώμη του, όσο καυστική κι αν είναι.

Ο εν λόγω μουσικός, μάλιστα, δίνει τη δική του οπτική για τους παρουσιαστές της ψυχαγωγικής ζώνης, με πρώτους στη λίστα του, τον Μάρκο Σεφερλή και Πέτρο Κωστόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του Σεφερλή στο τιμόνι εκπομπής, ο ίδιος είπε: “Λόγω του γιου μου, έχω δει όλες τις παραστάσεις του. Είναι ένας λαϊκός κωμικός που αποδεικνύεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυτοσχεδιασμό και έχει δυνατή ατάκα. Είναι της δουλειάς, γι’ αυτό και η επιτυχία του στην τηλεόραση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί”.

πανουσηςΟ λόγος για τον ανατρεπτικό Τζίμη Πανούση, ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στα καλά λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή αλλά αντίθετα επεκτάθηκε λέγοντας:

“Ο Σεφερλής δεν είναι σαν κάποια αποτυχημένα λαμόγια της τηλεόρασης, όπως ο Κωστόπουλος” τόνισε ο Τζίμης Πανούσης.

Ταυτόχρονα, ο Τζίμης Πανούσης ολοκλήρωσε τον συνειρμό του λέγοντας “Ο Κωστόπουλος ήταν ένας διαπλεκόμενος Πασοκτζής που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και παρόλο που ήταν γέρος ήθελε να βγαίνει στην τηλεόραση, έστω κι αν γνώριζε ότι δεν κάνει γι’ αυτήν τη δουλειά”.

Διαβάστε τι δήλωσε η μητέρα του Σεφερλή για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.