Μενεγάκη έγκυος: η αλήθεια για το παιδί με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ποια είναι η αλήθεια σχετικά με το αν η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος με τον Ματέο Παντοζόπουλο;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του Ματέο Παντζόπουλου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το γεγονός.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη βέβαια δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι είναι έγκυος παρά μόνο σε πολύ κοντινά της άτομα, όπως στη μαμά της, στον αδερφό της και φυσικά στους συνεργάτες της.

Την εβδομάδα που πέρασε η Ελένη Μενεγάκη έκανε πολλές προσπάθειες την ώρα της εκπομπής για να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Αρχικά το εκμυστηρρεύτηκε στους συνεργάτες της και εκείνοι κατόπιν δική της επιθυμία κράτησαν το στόμα τους κλειστό μέχρι να αποφασίσει η ίδια ποια θα είναι η στιγμή που θα το πει δημόσια», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκης σύμφωνα με τον διαδικτυακό ιστότοπο YOU.

Η τελευταία επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στον γυναικολόγο φέρεται πως το φύλο του παιδιού είναι κοριτσάκι και όσο αφορά τον ερχομό του μωρού, αναμένεται τον Απρίλιο!

Το πότε η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται όντως να επιβεβαιώσει και δημοσίως ότι είναι έγκυος, δεν είναι ακόμη γνωστό.

Πάντως, τα ρούχα που επιλέγει τις τελευταίες μέρες η Μενεγάκη, αλλά και οι ατάκες της «μαρτυρούν» τη γλυκιά περίοδο που διανύουν εκείνη και ο σύντροφός της.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στους φίλους και συνεργάτες φέρεται πως ήδη έχει ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός ότι είναι έγκυος.

Δείτε στο βίντεο το υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη για εγκυμοσύνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.