Τηλεθέαση Σπυροπούλου-Καραβάτου: “μαύρο” δάκρυ για την Κωνσταντίνα

Πώς κυμάνθηκε η τηλεθέαση στις εκπομπές των Σπυροπούλου και Καραβάτου;

Πρώτη ανέδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης την Κατερίνα Καραβάτου το Σάββατο 8-11-2014 με ποσοστό τηλεθέασης 16,5 %, ενώ ο Σπύρος Μάλλης στον Σκάϊ ακολούθησε δεύτερος σε τηλεθέαση με ποσοστό 14,1%. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατήρησε σταθερά τις χαμηλές της πτήσεις με το Σπίτι μου, σπιτάκι μου να τερματίζει τρίτο σημειώνοντας 11,1%.

Στο δυναμικό κοινό τώρα την ίδια ώρα, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραφαν ποσοστό 15,6% για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αφήνοντας πίσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο 10,8% και τον Σπύρο Μάλλη στον ΣΚΑΪ στο 5,1%, ενώ αντιθέτως την ίδια ώρα το STAR με το παιδικό πρόγραμμα κράτησε το ενδιαφέρον των μικρών φίλων αγγίζοντας το διάστημα 11:30 -12:00 το 20%.

Οι ξαφνικές αποχωρήσεις από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που η μία διαδέχεται την άλλη φαίνεται πως δεν βοηθούν στην ανακάμψη της εκπομπής που παραμένει στα χαμηλά με την Καραβάτου να κάνει παρέλαση στα νούμερα και τον Σπύρο Μάλλη να διεκδικεί δυναμικά υψηλή θέση στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε γιατί αποχώρησε η Ελευθερία Κεφαλά από την εκπομπή της Σπυροπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.