Εθνική Ελλάδας: ποιος ο νέος προπονητής. Τι γίνεται με “Κάρα”

Ποιος είναι ο νέος προπονητής της Εθνική Ελλάδας και τι γίνεται με τον Καραγκούνη;

Ο Κώστας Τσάνας είναι και επίσημα ο προσωρινός αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική ποδοσφαίρου μετά από επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ. Σε άδεια μέχρι το τέλος του 2014 ο Ιταλός τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλαούντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα Καραγκούνη, ο οποίος ήταν «σκασμένος» με την τροπή που πήρε το ματς με τις Νήσους Φερόε και μιλώντας με παίκτες της ομάδας εμφανιζόταν έτοιμος να αποχωρήσει. Εν τέλει όμως ο Καραγκούνης αποφάσισε να μείνει και να παλέψει κι αυτός μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς σε ένα πρωτόγνωρο είναι αλήθεια σκηνικό γι’ αυτόν.tsanas-proponitis-ethniki-elladas-karagkounis 1

Εκτός από σκληρή αυτοκριτική, η επόμενη μέρα περιλαμβάνει και έρευνα για την διάδοχη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του Ρανιέρι. Από πλευράς ΕΠΟ διαψεύστηκε το όνομα του Τζιοβάνι Τραπατόνι για νέο προπονητή της Εθνική Ελλάδας το οποίο κυκλοφόρησε στον γερμανικό Τύπο.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν από την Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.

Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

Διαβάστε γιατί η ΕΠΟ αποφάσισε αναβολή όλων των πρωταθλημάτων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.