Τέλος ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ: Ποια αναλαμβάνει Πρόεδρος

Ποια αναλαμβάνει Πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ μετά την επικείμενη φυγή του Βενιζέλου;

Ο τρόμος έχει απλωθεί πάνω από τη Χαριλάου Τρικούπη και ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανδρέου.

Το μοναδικό σενάριο για να πειστεί ο ΓΑΠ και να μην κάνει κόμμα είναι να παραιτηθεί ο Βενιζέλος και η Κ.Ο. του κόμματος να εκλέξει προσωρινό πρόεδρο.

Αρχικά ακούστηκε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου, όμως όταν το άκουσε ο ΓΑΠ κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Ούτε να τον βλέπει τον Λοβέρδο λένε οι πληροφορίες.

Φώφη Γεννηματά ΠΑΣΟΚΈτσι λοιπόν έριξαν στο τραπέζι το όνομα της Φώφης Γεννηματά η οποία έχει τη συμπάθεια του Γιώργου και όλου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα πληροφορίες λένε οτι ο ΓΑΠ δεν θα είχε πρόβλημα η Φώφη Γεννηματά να μείνει Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε στις σκέψεις του ήταν πάντα η διαρχία στο κόμμα. Άλλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άλλος πρόεδρος της Κ.Ο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται αμετάπειστος σε ότι αφορά τη δημιουργία νέου κόμματος, παρά τις αντιδράσεις συνεργατών και παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου έχει πλέον αποφασίσει να προχωρήσει στη διακήρυξη ενός νέου κομματικού φορέα, ο οποίος θα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές.

Η ανακοίνωση του κόμματος θα γίνει την Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα και στο επιτελείο του αναμένουν να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις μέχρι τότε.

Διαβάστε ποιο το κρυφό όνομα για το κόμμα του Παπανδρέου και ποιοι διαφωνούν με το κόμμα του Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.