Στο νοσοκομείο ο Νίνο: γιατί ακύρωσε τις συναυλίες του

Γιατί βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο στο νοσοκομείο; Γιατί ακύρωσε τις συναυλίες του;

Ο Νίνο, η σύζυγος του Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο γιος τους, έκαναν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, όπως πληροφόρησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

Ο τραγουδιστής Νίνο είναι άρρωστος καθώς έχει βρογχίτιδα, γεγονός που τον έκανε να ανεβάσει 40 πυρετό. Δυστυχώς για εκείνον, κόλλησε και η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη αλλά και ο μεγάλος του γιος, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται και εκείνοι στο νοσοκομείο μαζί του.

Ο άστατος καιρός ήταν αρκετός για να κάνει τον έναν από τους τρεις να αρρωστήσει και να κολλήσει και τους υπόλοιπους. Και έτσι να τους αναγκάσει να κάνουν γιορτές στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το TLIFE οι τρεις τους είναι ήδη λίγο καλύτερα, ενώ την Κυριακή αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.
Αυτές τις μέρες μάλιστα, ο Νίνο είχε και προγραμματισμένες εμφανίσεις που αναγκάστηκε να αναβάλει λόγω του προβλήματος υγείας του. Συγκεκριμένα ανέβαλε τις συναυλίες σε Πτολεμαΐδα, Τύρναβο και Λάρισα.
Σύμφωνα με το TLIFE, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι για πρώτη φορά να ακυρώσω τις συναυλίες μου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω προβλήματος υγείας. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να είμαι εντελώς καλά και να βρεθώ κοντά σας».
Διαβάστε ποια είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ο γνωστός τραγουδιστής, Νίνο και τι είπε οΝίνο για το «Καζανόβας της Ρόδου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.