Ιχθείς 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τους Ιχθείς το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τους Ιχθείς.

Γενικές προβλέψεις Ιχθείς 2015:

Το 2015, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια χρονιά καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και γεγονότων, τα οποία θα σε επηρεάσουν, καθώς σε οδηγούν σε μια ανασύνταξη των δυνάμεών σου και σε μια αλλαγή της οικονομικής σου πολιτικής.

Σημαντική χρονιά επίσης για τόλμη και υπεράσπιση ιδεών και σχεδίων, για αγοραπωλησίες και για ενίσχυση του γοήτρου, μέσα από πράξεις ηρωικές ή από ενέργειες θετικές και γενναίες. Ξεμπέρδεψε με όσες υποθέσεις έχουν ξεμείνει από το παρελθόν και δες τι χρειάζεσαι, για να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ανοίγοντας δρόμο για την επαγγελματική πρόοδο και την προσωπική ολοκλήρωσή σου.

Δεν είναι ώρα για ανάπαυλα και απραξία. Μια τέτοια στάση μπορεί να φέρει δυσάρεστες αντιδράσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις, γι’ αυτό πίστεψε στα όνειρά σου και δούλεψε γι’ αυτά! Ακόμα κι αν δεν τα πραγματοποιήσεις όλα μέσα στο 2015, θα έχεις κάνει τουλάχιστον την αρχή! Το βασικό είναι να βρεις μια δημιουργική διέξοδο για την ενέργεια που σε πλημμυρίζει, ώστε να τη διοχετεύσεις σε θετική κατεύθυνση. Μην τη σπαταλήσεις σε άχρηστες διαμάχες. Αν θέλεις ένα πιο συναρπαστικό αύριο, πρέπει σήμερα να ρισκάρεις για κάτι μεγάλο.

Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι αρκετά δύσκολες, αλλά δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό και γινόμενος προνοητικός και διαλλακτικός, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Τυχόν αισθηματικές ρήξεις ή άλλες και οι κοινωνικές απώλειες που θα προκύψουν, πρέπει να τις αποδεχτείς, κρατώντας ό,τι καλό σου άφησαν σαν ανάμνηση και προχωρόντας μπροστά.

Όσον αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο και να αγωνίζεσαι για να διατηρήσεις τα κεκτημένα. Πάλεψε για να ανεβείς. Είσαι πρωτοπόρος και ίσως θα έπρεπε να ανοιχτείς σε κάποιον νέο τομέα ή ακόμη και σε δική σου επιχείρηση.

Το 2015 δεν θα είναι εύκολη χρονιά, αλλά θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου, αρκεί να προσέχεις την διαχείρισή τους. Προτίμησε την ποιότητα από την ποσότητα, πες όχι στον πειρασμό του πιθανόν εύκολου κέρδους και μελέτησε με προσοχή κάθε πρόταση συνεταιρισμού. Προέχει να μην παραμελείς τις ανάγκες των δικών σου, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τέλος, η καινούργια χρονιά προσφέρεται για ταξίδια και μετακινήσεις. Το κύριο μέλημά σου είναι να παραμείνεις ευέλικτος και προνοητικός, ώστε να αντιμετωπίζεις το απροσδόκητο επιτυχώς.

Αισθηματικές προβλέψεις Ιχθείς 2015

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στο ξεκίνημα της χρονιάς το πλανητικό σκηνικό σου κλείνει πονηρά το μάτι και η συναισθηματική σου ζωή σου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες.

Αν παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς, να φλερτάρεις και να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου, ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα την αναθερμάνεις και θα κάνεις ένα δυναμικό restart. Μέχρι το καλοκαίρι, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα επανεκτιμήσεις την σπουδαιότητα της σχέσης σας. Μην αφήσεις δαίμονες από τα παλιά να σε στοιχειώνουν και να μπουν εμπόδιο ακόμη μία φορά στην αισθηματική σου ευτυχία.

Από το φθινόπωρο και μετά, τυχόν ανησυχίες και οι ανασφάλειες που θα σε πλημμυρίσουν, θα είναι αβάσιμες, γι’ αυτό μην δώσεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί. Προτίμησε αντ’ αυτού, να δρομολογήσεις νέους στόχους και όνειρα και να κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη, με την οικογένεια και τον άνθρωπό σου.

Οι ελεύθεροι Ιχθείς, τον τελευταίο μήνα του χρόνου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε τον πολυπόθητο έρωτα της ζωής σας, γι’ αυτό μην μένετε κλεισμένοι στους 4 τοίχους του σπιτιού σας… Μην ξεχνάτε πως η αγάπη θέλει… δύο για να ζεσταθεί! Και αυτή τη χρονιά, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες!

Επαγγελματικά προβλέψεις Ιχθείς 2015

Το 2015, φίλε Ιχθύ, ξεκινά θεαματικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και τα σχέδιά σου θα πάρουν απρόσμενα ανοδική πορεία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λείψουν εντελώς οι αγχωτικές και απαιτητικές περίοδοι, που αρκετές φορές δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς.

Με τον Δία στον Λέοντα για το πρώτο οχτάμηνο του έτους, δηλαδή μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις στόχους, με πολλές έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες από τη μεριά σου, να αξιοποιούνται καταλλήλως. Ίσως μάλιστα, αυτό το διάστημα να βρεις τη δύναμη να προβείς σε αλλαγές στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου. Αλλαγές, που σίγουρα θα σε διευκολύνουν αισθητά.

Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα κληθείς να αναλάβεις αυξημένες υποχρεώσεις και η καριέρα σου θα κινηθεί σε πιο αργούς ρυθμούς, ωστόσο η συνέπεια και η οργάνωση θα σε ανταμείψουν.

Το φθινόπωρο, με τον Δία να έχει πλέον εγκατασταθεί στην Παρθένο, θα σου ασκήσει αρκετές πιέσεις και θα σου προκαλέσει ένα άγχος, που θα δυσκολευτείς αισθητά να διαχειριστείς. Αν προσέξεις τις αντιθέσεις και τις αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν αυτήν την περίοδο, τότε η δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία.

Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου, για να τα ισορροπήσεις με τα έξοδα σου, διαφορετικά θα εξακολουθείς να κινείσαι σε ένα πεδίο αμφιβολίας και ανασφάλειας.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!