Υδροχόος 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Υδροχόο το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Υδροχόο.

Γενικές προβλέψεις Υδροχόος 2015:

Το 2015, αγαπητέ Υδροχόε, σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να κάνεις νέες επενδύσεις, τόσο σε αισθήματα, όσο και σε χρήματα. Μην κάνεις όμως βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Κόψε ταχύτητα και κάνε τα πράγματα σωστά και με υπομονή, διατυπώνοντας με προσοχή τους νέους στόχους σου. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και μην προσπαθείς να «κόψεις δρόμο». Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με σύστημα και επιμονή, ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα κινείται ανάδρομα από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, πράγματα που δεν είχαν σημασία, ίσως ξαφνικά γίνουν σημαντικά κι αυτό είναι δείγμα μιας μακροπρόθεσμης μεταβολής των προτεραιοτήτων σου, από τον υλικό κόσμο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Αυτήν την περίοδο θα γίνουν πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σου και θα μάθεις νέους τρόπους να μοιράζεσαι τις ωραίες στιγμές με το περιβάλλον σου και να λειτουργείς ομαδικά. Μη συγχέεις τις φαντασιώσεις σου με τον πραγματικό κόσμο, αλλά εμπνεύσου από το όραμά σου για το μέλλον, για να συμπληρώσεις το παρόν.

Από το φθινόπωρο και μετά, τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Άνεμος ανανέωσης πνέει για εσένα, γι’ αυτό μην διστάσεις να διαγράψεις ιστορίες που έχουν τελειώσει, μαζί όμως με αυτές και την παλιά σου συμπεριφορά. Τους τρεις μήνες του καλοκαιριού ίσως μια απλή γνωριμία να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Η φαντασία και η γοητεία σου θα κάνουν θαύματα.

Η χρονιά αυτή σου δίνει σπάνιες ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου και σε βοηθά να συνδυάσεις το “τερπνόν μετά του ωφελίμου”, εκτός του τομέα των οικονομικών σου, όπου θα συναντήσεις εμπόδια. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα, οι ευκαιρίες ανόρθωσης των οικονομικών σου και ισχυροποίησης της δουλειάς σου θα υπάρχουν, αλλά δεν θα είναι και αξιοσημείωτες. Η ευελιξία είναι απαραίτητη και αν είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις Υδροχόος 2015

Αν είσαι Υδροχόος, η χρονιά ξεκινά κάπως άβολα για τον τομέα των αισθηματικών σου. Κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ίσως σε οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις χωρίς τελειωμό. Η επιστροφή του Ερμή όμως σε ορθή πορεία στα μέσα Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με τον Δία που θα κινείται στον Λέοντα, σου υπόσχονται βελτίωση στο γάμο ή στη σχέση σου ή γενικότερα στα αισθηματικά σου, αρκεί όμως να δεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να αποφύγεις υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

Ο ερχομός του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό, σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό και εκδηλωτικό, χωρίς όμως πάντα και την επιθυμητή ανταπόκριση από το ταίρι σου. Πρόσεξε αυτήν την περίοδο τις στιγμές αδυναμίας σου και μην παρασύρεσαι από τα λόγια της καρδιάς σου.

Αν είσαι αδέσμευτος, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 θα έχεις μία τάση να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και την τρυφερότητά σου πιο έντονα από ποτέ. Μέσα στο πλήθος των ακροατών σου, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό. Από το φθινόπωρο και μετά, θα ζήσεις μία έντονα ερωτική περίοδο και καλό θα είναι να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες που θα έχεις στους άλλους τομείς, ώστε να την απολαύσεις στο έπακρο.

Επαγγελματικά προβλέψεις Υδροχόος 2015

Η καριέρα, φίλε Υδροχόε, θα είναι ένας νευραλγικός τομέας στη ζωή σου αυτήν την χρονιά. Οι απαιτήσεις θα είναι τόσο αυξημένες, που πολλές φορές θα νιώθεις παγιδευμένος σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων. Μην το βάζεις κάτω όμως! Ανήκεις σε ένα ζώδιο που υπηρετεί με συνέπεια τα καθήκοντά του και οργανώνει το χρόνο του παραγωγικά.

Λίγη περισσότερο προσοχή μόνο χρειάζεται όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, από τα μέσα Αυγούστου και μετά, φέρνοντας εμπόδια σε αρκετά σου σχέδια. Επίσης, το διάστημα του καλοκαιριού η εργασιακή σου δομή θα περάσει σκαμπανεβάσματα. Συνάδελφοι ή συνεργάτες μπορεί τώρα να σε φορτίσουν, να σε εκνευρίσουν και να σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να λειτουργήσεις όπως ακριβώς θέλεις. Προσαρμόσου!

Από το φθινόπωρο και μετά θα έχεις τόσα πολλά καθήκοντα, που δε θα προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τα λόγια του ενός ή του άλλου. Άλλωστε, οι πιθανότητες για μία αύξηση ή η απόκτηση μίας πιο νευραλγικής θέσης από αυτή που ήδη κατέχεις, είναι ιδιαίτερα αυξημένες τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!