Ο Μίχος χτύπησε τον Πύρρο Δήμα στη Βουλή, πώς αντέδρασε ο Ολυμπιονίκης

Πώς αντέδρασε ο Πύρρος Δήμας όταν ο Νίκος Μίχος της Χρυσής Αυγής τον χτύπησε πισώπλατα;

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας δέχτηκε μία πισώπλατη επίθεση με το σώμα και όχι με τα χέρια από τον Νίκο Μίχο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, αρχικά ξαφνιάστηκε και δεν έδωσε συνέχεια στην πρόκληση του Μίχου, ακόμα και όταν τον έβλεπε να γελάει με του υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Ο συγκεκριμένος από τον Ιούνιο, μετά το γνωστό επεισόδιο, προκαλεί συνέχεια. Εγώ είχα γυρισμένη πλάτη και δεν έβλεπα, όλο το σκηνικό το είδε ο Γιάννης Καράμπελας της ΝΔ. Ο Μίχος, είχε πάει να συνομιλήσει με κάποιους από τους ΑΝΕΛ και περνώντας από πίσω μου, άνοιξε επίτηδες το χέρι του και με χτύπησε. Προχώρησε χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει. Πήγε στα φιλαράκια του που ήταν μαζεμένα πιο πέρα και γελούσαν. Εγώ τους κοίταξα αδιάφορα σαν να μην υπάρχουν».

Οταν ρώτησαν τον Πύρρο Δήμα γιατί δεν αντέδρασε, απάντησε: «Δεν πέφτεις στο επίπεδό τους. Εγώ σέβομαι το χώρο δεν λειτουργώ ούτε σκέφτομαι όπως αυτοί, αυτοί είναι συμμορία».

Ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ και αυτόπτης μάρτυρας, Γιάννης Καράμπελας επιβεβαίωσε το επεισόδιο. «Τον χτύπησε όχι με σκοπό να του προκαλέσει ζημιά, αλλά για να τον προκαλέσει. Ο Πύρρος Δήμας επέδειξε ολύμπια ψυχραιμία και δεν δόθηκε συνέχεια. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται».

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, είχε αναγκάσει σε οπισθοχώρηση τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο που κινούνταν απειλητικά εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Τότε σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε: «Κάνε πίσω τώρα. Μην τολμήσεις άλλο βήμα».

Διαβάστε πώς ο Πύρρος Δήμας σταμάτησε τον Νίκο Μίχο όταν πήγε να επιτεθεί στον Τατσόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.