Θοδωρής Αθερίδης, συνέντευξη: όλα όσα αποκάλυψε για τις γυναίκες της ζωής του

Τι αποκάλυψε για την κόρη του ο Θοδωρής Αθερίδης; Διαβάστε τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη.

O Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την χειρότερη Πρωτοχρονιά της ζωής του.

«Όταν η κόρη μου, Φωτεινή, είχε πάει σ’ ένα σπίτι και με πήραν τηλέφωνο ότι λιποθύμησε, επειδή ήπιε ένα ποτήρι ουίσκι. Ήταν 15 ετών. Έτρεχα ανάποδα στη Βουλιαγμένης με την κόρνα και τα alarm αναμμένα. Δεν είχε πάθει τίποτα, απλώς ήταν νηστική. Έτσι, πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2006 στο Ασκληπιείο Βούλας», αποκάλυψε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

Όσο για την πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά του, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε «Μάλλον του 1990 όταν γεννήθηκε η κόρη μου, Φωτεινή».

Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης εκμυστηρεύτηκε εάν θα ήθελε να συνεργαστεί με την κόρη του, λέγοντας «Ναι, αλλά δε θέλει το παιδί, θέλει να συνεργαστεί μ’ εμένα ή τη μητέρα της όταν θα έχει κλείσει έναν κύκλο, όπου θα υπάρχει μόνη της σ’ αυτήν τη δουλειά. Τώρα, θα φαίνεται σαν να την πήρε ο μπαμπάς, επειδή είναι κόρη του. Εγώ θέλω, αυτή δε θέλει. Και δεν έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε τη μητέρα της, γιατί έχει δοκιμαστεί και στο παίξιμο και στο γράψιμο και στη σκηνοθεσία».

Για τον ρόλο που παίζει η Σμαράγδα Καρύδη στη ζωή του, τα προτερήματά της, αλλά και τη σχέση τους μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Από έρωτα».

«Έγινα καλύτερος ως άνθρωπος από την έλευση της Σμαράγδας Καρύδη στη ζωή μου. Όταν τα πολύ έξυπνα άτομα κι εκείνοι που θαυμάζεις σε αναγνωρίζουν, με ένα τρόπο σε αυτοεπιβεβαιώνουν. Ένιωσα τη στήριξη και την ανταπόκριση, που συμβαίνει όταν σε γουστάρουν οι άνθρωποι που γουστάρεις κι εσύ. Αλλά το πιο δυνατό από όλα με τη Σμαράγδα, είναι το παρεάκι», παραδέχτηκε στο περιοδικό Hello ο ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης.

Διαβάστε τι είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για την Σμαράγδα Καρύδη και τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης για το αλκοολ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.