ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ: το απίστευτο σποτ με τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα [video]

Δείτε το απίστευτο σποτ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α με τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα.

Ο επικεφαλής του κινήματος ΕΛ.ΛΛΑ.ΔΑ για τις εκλογές 2015 οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα

Το τηλεοπτικό σποτ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) είναι ίσως το καλύτερο, μεταξύ εκείνων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΚΚΕ, που προβάλλονται σε τηλεόραση και Διαδίκτυο.

Ο επικεφαλής του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο Κολοκοτρώνη! Αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα, και ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η μουσική του τηλεοπτικού σποτ καθώς και το τραγούδι από ξανθιά ερμηνεύτρια δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και ελπίδας σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι εκλέξουν το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα και το «νέο» Κολοκοτρώνη μήνυμα στέλνει και ο «Παπαφλέσσας» πατήρ Νεκτάριος που είχε ηγηθεί του κινήματος των αγανακτισμένων.

Απολαύστε το βίντεο με το σποτ και αποφασίστε. Μήπως το ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α πρέπει να μπει στη Βουλή;

Δείτε το σποτ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α:

Διαβάστε ποια είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της ALCO για τις εκλογές 2015 και ποια είναι τα νέα ποσοστά της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.