Έδωσε οριστικό όνομα ο Γιώργος Παπανδρέου: πώς “βάφτισε” το κόμμα του

Ποιο όνομα έδωσε στο κόμμα του ο Γιώργος Παπανδρέου;

“Βαφτίστηκε” επιτέλους το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος αυτήν την ώρα βρίσκεται στο Πρωτοδικείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Λίγες εβδομάδας πριν στηθούν κάλπες στη χώρα και ενώ ακόμη και τα ιστορικά στελέχη στέλνουν προειδοποιητικά μηνύματα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει το Κίνημα Αλλαγής, όπως ονομάζεται το νέο κόμμα του.

Πληροφορίες του Sofokleousin.gr, αναφέρουν ότι τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι έτοιμα κατά τουλάχιστον 80% και απομένουν μόνο μερικές πινελιές και προσχωρήσεις της τελευταίας στιγμής για να συμπληρωθούν. Στόχος των επιτελών του Γιώργου Παπανδρέου είναι να δώσουν την αίσθηση ότι το Κίνημα Αλλαγής, παρότι νέο, έχει την ετοιμότητα και τις δυνάμεις να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη.

Πάντως, στη Χαριλάου Τρικούπη τηρούν στάση αναμονής, αφού απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες που καταβάλλονταν μέχρι την τελευταία στιγμή για να πεισθεί ο Γιώργος Παπανδρέπου να μην προχωρήσει σε δημιουργία νέου κόμματος, αλλά να παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και να συμμετάσχει μετεκλογικά στις διαδικασίες ανάδειξης ηγεσίας.

Διαβάστε γιατί η Δήμητρα Λιάνη έγινε έξαλλη με τον Γιώργο Παπανδρέου και πώς ο Ραγκούσης πούλησε τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.