Κατερίνα Καινούργιου: “Τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον έχω…”

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για την καθημερινότητά της και τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Πάντα στη ζωή μου βάζω όρια, σε όλα… Αυτό μου το έχει μάθει ο μπαμπάς μου. Όσες φορές έχω ξεπεράσει τα όρια ήταν καταστροφικό για μένα, όλα στη ζωή μου είναι… «κουτάκια» Είμαι πολύ πειθαρχημένο άτομο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μεταξύ άλλων είπε πως θεωρεί ότι είναι καλή σύντροφος.

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον Βασίλη, να τον φροντίζω, να νιώθει όλα όσα νιώθω για εκείνον. Μου αρέσει να τον έχω “πασά”», τόνισε στο «You».

Τέλος αποκάλυψε στο ίδιο περιοδικό πως ο σύντροφός της δεν της έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου και τόνισε: «Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως η σχέση μου μαζί του είναι η μοναδική που με έχει κάνει να νιώσω τόσο σίγουρη και χαρούμενη, χωρίς, βέβαια, να θέλω να μειώσω κανέναν άλλον άνθρωπο που υπήρξε στη ζωή μου».

Διαβάστε ποιος αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου απολίθωμα barbie και γιατί αποχώρησε από το Ολα Παίζουν η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.