Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Ποιο το έμβλημα, τι χρώμα στο νέο κόμμα Παπανδρέου

Ποιο το έμβλημα και το χρώμα στο νέο κόμμα Παπανδρέου που βαπτίστηκε Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών;

Με αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε και επίσημα στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Παρά τις απίστευτες αντιδράσεις των πολιτών, οι οποίες κατέκλυσαν τα social media, ο ατρόμητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Γιώργος Παπανδρέου, το είπε και το έκανε, με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών να είναι πια γεγονός.

Έμβλημα του νέου κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική δήλωση για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπογράφουν 252 άτομα μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Παπανδρέου, Κοππά Μαριλένα και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχουν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οι Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Συμεών Κεδίκογλου, Νίκος Σηφουνάκης και Κώστας Τριαντάφυλλος, ενω πολλοί είναι και οι πρώην υπουργοί και στελέχη.

Διαβάστε ποιοι οι υποψήφιοι στο κόμμα Παπανδρέου και πώς ο Παπανδρέου μας στέλνει ομαδικά στο… τρελάδικο με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.