Μένης Κουμανταρέας: η ύποπτη… φιλία με τον ανήλικο Ρουμάνο και τα κακόφημα μπαρ της Ομόνοιας

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα από τον 26χρονο Ρουμάνο;

Το τελευταίο βιβλίο του γνωστού πεζογράφου Μένη Κουμανταρέα οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 6 Δεκεμβρίου στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη, μελέτησαν οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας για να φθάσουν τελικά στο δολοφόνο του 83χρονου συγγραφέα.

Δράστης είναι ένας 26χρονος Ρουμάνος τον οποίο ο Μένης Κουμανταρέας είχε γνωρίσει πριν από περίπου 10 χρόνια (σ.σ. Όταν ο δράστης ήταν ανήλικος) σε ένα κακόφημο μπαρ της οδού Βερανζέρου και αμέσως συνδέθηκαν φιλικά μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια μέχρι και την δολοφονία του συγγραφέα από τον άνθρωπο που συχνά πυκνά το θύμα τροφοδοτούσε με χρήματα για τις ανάγκες του.

Στο τελευταίο του βιβλίο, σύμφωνα με το eglimatikotita.gr, ο Μένης Κουμανταρέας κάνει λόγο για έναν ανήλικο Ρουμάνο που είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ομονοίας, και στην συνέχεια γνώρισαν μαζί της ηδονές και τους “χυμούς” της ζωής.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελέτησαν εκτενώς το τελευταίο βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα, στο οποίο κυριαρχεί η μορφή του ανήλικου τότε Ρουμάνου με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην πλήρη σκιαγράφηση του προφίλ του δολοφόνου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Βικτορίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο Ρουμάνο Στεφάν και να τον προσάγουν στα γραφεία τις Υπηρεσίας τους.

Αρχικά ο νεαρός Ρουμάνος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την δολοφονία του φίλου και ευεργέτη του, Μένη Κουμανταρέα πλην όμως και κάτω από το βάρος των συντριπτικών εναντίον του στοιχείων αναγκάστηκε να ομολογήσει την… μισή αλήθεια.

Διαβάστε ποιος ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα Στέφαν και γιατί ο Στέφαν σκότωσε τον Μένη Κουμανταρέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.