Ραγκούσης: τι απάντησε για την εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών

Τι απάντησε για την εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών ο Φραγκίσκος Ραγκούσης;

Δήλωση με την οποία απαντά για το έγγραφο με το οποίο εμπλέκεται ως κατηγορούμενος στο κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Αναλυτικά τι είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης για την εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών:

“Σχετικά με τα αναφερόμενα από την αστυνομία ότι περιήλθε στην κατοχή μου κατά τρόπο παράνομο έγγραφο που αφορούσε σε απόπειρα απόδρασης του πελάτου μου Παναγιώτη Βλαστού από τις Φυλακές Τρικάλων, υπενθυμίζω στους σκευωρούς και κακόπιστους ότι το έγγραφο αυτό ήρθε στα χέρια μου μετά την απόπειρα απόδρασης, το κατήγγειλα δημόσια και το κατέθεσα στην ανακρίτρια διατυπώνοντας το ερώτημα και συγχρόνως ντροπή για κάποιους ότι αφού γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα γίνει απόδραση δεν έσπευδαν να λάβουν μέτρα για να την ματαιώσουν. Υπενθυμίζω επίσης ότι ο δικηγόρος υπερασπίζεται και δεν ταυτίζεται με τους πελάτες του”.

Σημειώνεται ότι ο Φραγκίσκος Ραγκούσης κατηγορείται για απλή συνέργεια σε δωροληψία, επειδή σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να δωροδόκησε σωφρονιστικό υπάλληλο, καθώς τους παρέδωσε απόρρητο έγγραφο με το οποίο ενημερώνονταν όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας ότι ο Βλαστός σχεδίαζε να αποδράσει.

Διαβάστε πώς ο Ραγκούσης «πούλησε» τον Γιώργο Παπανδρέου και ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό για να χαλαρώστε στη βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.