Βόμβα μεγατόνων στο MEGA: Γιατί παραιτήθηκε ο Νίκος Στραβελάκης

Γιατί παραιτήθηκε από το Mega ο Νίκος Στραβελάκης; Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στο κεντρικό δελτίο;

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο Mega, με το κανάλι να έχει προβεί σε μεγάλες αλλαγές, μια από τις οποίες είναι και η ξαφνική παραίτηση του Νίκου Στραβελάκη.

Τα μικρά έως απογοητευτικά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, στο οποίο διευθυντής ειδήσεων ήταν ο Νίκος Στραβελάκης, προβληματίζουν τον σταθμό. Συγκεκριμένα, το δελτίο του Mega βλέπει συνεχώς την «πλάτη» της Μαρίας Χούκλη.

Έτσι λοιπόν, το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του Mega έχει στραφεί έδω και καιρό στην εύρεση μιας αποτελεσματικής λύσης για το δελτίο ειδήσεων. Η λύση αυτή ακούει στο όνομα των Όλγα Τρέμη-Νίκου Ευαγγελάτου που θα αναλάβουν από Δευτέρα 12 Ιανουαρίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Το εν λόγω γεγονός, φαίνεται πως δεν βρήκε σύμφωνο τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προσωρινού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Ο Νίκος Στραβελάκης, προφανώς δυσαρεστημένος από τις αποφάσεις των εκδοτών, αποχώρησε από το κανάλι, με αποτέλεσμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να βγει χωρίς την καθοδήγηση του από το control.

Διαβάστε πώς Τρέμη-Ευαγγελάτος αναλαμβάνουν το δελτίο ειδήσεων του Mega και ποια τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.