Playboy: Δύο Ελληνίδες πολιτικοί στις ωραιότερες του κόσμου [φωτο]

Ποιες είναι οι δύο Ελληνίδες πολιτικοί που βρίσκονται μέσα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου σύμφωνα με το Playboy; Ποια καταλαμβάνει την πρώτη θέση;

Στις 10 ωραιότερες γυναίκες πολιτικούς τις οποίες ανέδειξε το Playboy βρίσκονται η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μάλιστα ανακηρύσσεται η πιο όμορφη παίρνοντας το «στέμμα», και η Εύα Καϊλή που κατατάσσεται στην 8η θέση και με την υποσημείωση «όχι δεν είναι η Σαρλίζ Θέρον».

Το Top-10, σύμφωνα με το περιοδικό:

1. Άντζελα Γκερέκου
2. Elizabeth Halseth από τις ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανή
3. Julia Bonk από τη Γερμανία, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής σε ηλικία 18 ετών.
4. Alina Kabaeva από τη Ρωσία, πρώην χρυσή ολυμπιονίκης
5. Eunice Olsen από την Σιγκαπούρη, πρώην Μις Υφήλιος
6. Luciana Leon από το Περού
7. Orly Levy από το Ισραήλ, πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια
8. Εύα Καϊλή
9. Joanna Mucha από την Πολωνία
10. Mara Carfanga από την Ιταλία

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών βρίσκονται στο κόκκινο και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους πολιτικούς όπως στον Αλέξη Τσίπρα, το Γιάνη Βαρουφάκη, την Άνγκελα Μέρκελ, το Βόλφανγκ Σόιμπλε, τον Ζ.Κ. Γιούνκερ και το Γ. Ντάισελμπλουμ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ωστόσο εκτός από αυτούς πολικούς που κοσμούν τα πρωτοσέλιδα των Financial Times, της Wall Street Journal, το Der Spiegel και άλλα το Playboy είπε να κάνει στροφή στην… ποιότητα και να επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Έτσι το γνωστό περιοδικό ανέδειξε το top 10 των πιο ωραίων γυναικών πολιτικών του κόσμου και ναι, η Ελλάδα εκπροσωπείται με δύο πολύ όμορφες κυρίες, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι Έλληνες πολιτικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όχι μόνον λόγω της τρόικας και του μνημονίου…

Δείτε το τοπ 10 του Playboy με την Άντζελα Γκερέκου στην 1η θέση και την Εύα Καϊλή στην 8η:

Διαβάστε πώς έκλεισε το deal της Άντζελας Γκερέκου με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί η Καϊλή κατέθεσε αγωγή κατά του Καμμένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.