Μπογδάνος: “τα μάζεψα”. Πόσο κράτησε ο γάμος του με την Μοσχολιού

Πόσους μήνες κράτησε ο γάμος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου; Διαβάστε τι έγραψε στο facebook για τον χωρισμό του με την Τζίνα Μοσχολιού.

Αυλαία στον γάμο του έπειτα από περίπου οκτώ μήνες ρίχνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και, από το απόγευμα της Κυριακής, εγκατέλειψε οριστικά το σπίτι στ οποιο έμενε με την Τζίνα Μοσχολιού!

Εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι απέφευγε να μένει μαζί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έψαχνε να βρει σπίτι, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο.

Το σπίτι βρέθηκε και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το ανακοίνωσε μετά μουσικής, «ανεβάζοντας» στο προφίλ του στο Facebook το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου «Τα Μάζεψα Τα Πράγματα», με το σχόλιο «κύριος»!

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο, η Τζίνα Μοσχολιού έλεγε στην εκπομπή «Μία» ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο ιδανικός, ενώ εκείνος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είχε κρύψει τον έρωτά του, αλλά και τον θαυμασμό του για εκείνη.

Διαβάστε ποια τα σημάδια χωρισμού Μπογδάνου-Μοσχολιού και δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Τζίνας Μοσχολιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.